BAFTA: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Όλα όσα έγιναν στα βρετανικά βραβεία

H τελετή απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Και -ως είθισται- τη Δευτέρα ένα από τα θέματα που απασχολούν όλους εκτός από τα κομμάτι της απονομής και των νικητών, είναι το τι φόρεσαν οι γυναίκες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Έτσι, μετά και τα... συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο που κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία Α' και Β' γυναικείου ρόλου για την "Ευνοούμενη", ήρθε η ώρα να δούμε τι επέλεξαν να φορέσουν στο Ρόαγιαλ Άλμπερτ Χολ για να κρατήσουν (ή όχι) στο τέλος της βραδιάς το δικό τους... αγαλματίδιο.

Φυσικά, η Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έκανε την απόλυτα «βασιλική» εμφάνιση με μια άσπρη, μακριά τουαλέτα με έναν ώμο, σε αρχαιοελληνικό στυλ.  Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε με δημιουργία του οίκου Alexander McQueen ενώ τα σκουλαρίκια πέρλες που επέλεξε να φορέσει ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, που τα είχε φορέσει σε συναυλία στο Άλμπερτ Χολ το 1991.

«Μάγεψε» η Kate Middleton: Με αέρινη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Ανάμεσα σε εκείνες που ξεχώρισαν ήταν και η Ολίβια Κόμαν, που λόγω... Λάνθιμου έφυγε με το "Α' Γυναικείου Ρόλου" με την αξιοπρεπή ασπρόμαυρη τουαλέτα της, ενώ η Ρέιτσελ Βάις μάλλον απογοήτευσε με την αρκετά εξεζητημένη επιλογή της, που θεωρήθηκε και αρκετά «φορτωμένη».

Η Ολίβια Κόμαν

Με το βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου η Ρέιτσελ Βάις - The Favourite

Τη δική της λάμψη στα Bafta έδωσε η πάντα κομψή Γκλεν Κλόουζ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Μάργκοτ Ρόμπι, που δεν πήρε και ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια, η Σάλμα Χάγιεκ.

 

Η Γκλεν Κλόουζ στα BAFTA

Η πιο σέξι παρουσία της βραδιάς, πάντως, ήταν η Ιρίνα Σάικ που φόρεσε ανδρόγυνο λουκ στην πιο... αποκαλυπτική εκδοχή του. 

Η πιο σέξι της βραδιάς των BAFTA, Ιρίνα Σάικ

Εκεί ήταν και ο πάντα ξεχωριστός Μπράντλεϊ Κούπερ στο ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης με το «Ενα αστέρι γεννιέται» κέρδισε το BAFTA καλύτερης μουσικής, ο οποίος και της αφιέρωσε το βραβείο.

Ο βραβευμένος Μπράντειλ Κούπερ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top