Χαμός στο Survivor! Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι

Μπήκαν στη μέση να χωρίσουν τον Hikmet και τον Βασίλη

Ανάψανε τα αίματα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς από ότι φαίνεται η ένταση πάνω στα παιχνίδια δημιουργεί καυγάδες. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ξέφυγαν, αφού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Βασίλης Σίμου και ο Hikmet Tugsuz.

Ήταν η στιγμή που η ελληνική ομάδα πήρε τη νίκη και διατήρησε το προβάδισμα 7 – 4 έναντι της τουρκικής ομάδας. Ο Βασίλης Σίμου εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και κατά λάθος σκούντησε τον Hikmet. Εκείνος υποστήριξε ότι πόνεσε και αμέσως ζήτησε τον λόγο από τον Έλληνα παίκτη αρκετά εκνευρισμένος. 

Οι ψυχραιμότεροι και από τις δύο ομάδες μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Μάλιστα ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά και παρενέβη τόσο ο Acun Ilicali, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης για να λύσουν τη διαφορά. 

Ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός του Survivor είπε πως οι κάμερες κατέγραψαν όντως τον Βασίλη να σπρώχνει τον Hikmet, ωστόσο ο Έλληνας παίκτης είπε ότι δεν το κατάλαβε και πως έγινε κατά λάθος πάνω στον πανηγυρισμό του. 

Από την άλλη είπε πως και ο Hikmet ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έμπαινε συνεχώς μπροστά του και τον εμπόδιζε να βλέπει τον αγώνα και να εμψυχώνει τον συμπαίκτη του. 

Τελικά οι δύο παίκτες ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλο και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν και από τις δύο πλευρές. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top