Αντωνοπούλου και Σπυροπούλου στην ίδια εκπομπή!

Μετά τις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Μπάγια Αντωνοπούλου

Είχαν ακουστεί τα ονόματα και των δύο για την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα, αλλά αυτή την φορά... "κέρδισε" η μελαχρινή.

Αν και μέχρι πρότινος τα δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Μπάγια Αντωνοπούλου να είναι σε "κόντρα" για το ποια θα είναι στο τιμόνι της καθημερινής εκπομπής που θα αφορά στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τελικά θα συνυπάρξουν στον τηλεοπτικό αέρα.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου, στο επόμενο Gala του My Style Rocks η Μπάγια Αντωνοπούλου θα είναι η τέταρτη κριτής!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Στην τελική ευθεία το «My Style Rocks». Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουμε στο Gala τον Ημιτελικό.

Μία διαγωνιζόμενη θα αποχωρήσει και δεν θα είναι στην τελική εβδομάδα του παιχνιδιού. Η αγωνία κορυφώνεται και οι παίκτριες του MSR επιχειρούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τις συμπαίκτριες τους με τις εμφανίσεις τους. Το concept του Gala: «Futurism».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα αναζητήσουν όπως πάντα την πιο στιλάτη εμφάνιση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται την Μπάγιια Αντωνοπούλου, παρουσιάστρια Survivor Πανόραμα, στη θέση του τέταρτου  κριτή. 

Στη σκηνή του MSR η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια της.

Ποια θα είναι η νικήτρια της βραδιάς που θα φύγει με 2500 ευρώ;


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top