MasterChef: Όσα είπαν οι κριτές για τις αλλαγές στο παιχνίδι

Απόψε στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του 3ου «MasterChef» ο Σωτηρής Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για το νέο κύκλο.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ότι «όσοι ήρθαν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το φετινό MasterChef είναι συνέχεια του προηγούμενου, οπότε ήρθαν με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόσθεσε ότι «ξεκινάνε με πιο δύσκολες δοκιμασίες (συγκριτικά με τον προηγούμενο κύκλο), για να καταλάβουν οι διαγωνιζόμενοι ότι τελείωσε το MasterChef 2 και ξεκινάει το MasterChef 3».

MasterChef αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα

Σε άλλο σημείο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η επιλογή των διαγωνιζόμενων έγινε με διαφορετικό κίνητρο. Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες ανθρώπων!

Μίλησαν ακόμη και για τη μεταξύ τους σχέση και το πως έχει αυτή εξελιχθεί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δηλώνει πως έχουν έρθει πιο κοντά και γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλύτερα πια, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχουν θέμα και με το…make up αφού «κλαίνε από τα γέλια».

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν λιγομίλητος συγκριτικά με τους άλλους δύο κριτές/σεφ, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι κάθε φορά που πηγαίνουν καλεσμένοι στην εκπομπή του ασκούν bullying γι' αυτά που λέει, ενώ ξεκαθάρισε ότι παρόλο που έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι ο πιο αυστηρός, στην πραγματικότητα ο πιο αυστηρός είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Απόψε στις 21:00 στο STAR

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top