Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα "ακούγεται" πολύ

Η αντίστροφη μέτρηση για την εύρεση προσώπου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision έχει ήδη αρχίσει. Και η ΕΡΤ είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία.

Όσο για το ποια είναι η... εκλεκτή; Ο λόγος για την Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια, Κατερίνα Ντούσκα.

Έλενα Τσαγκρινού: Θα πάει ή όχι στην Eurovision;

«Τα τελευταία τρία ονόματα που είχαν ακουστεί μέχρι την τελευταία εβδομάδα ήταν η Μαριέττα Φαφούτη, και η Έλενα Τσαγκρινού. Για την Έλενα Τσαγκρινού ξέρω ότι η εταιρεία έχει αντιρρήσεις, για τη Μαριέττα Φαφούτη έχω μιλήσει με πρόσωπα που την ξέρουν και δεν νομίζω πως έχει γίνει κάποια προσέγγιση προς το παρόν, οπότε κλειδώστε το όνομα της Κατερίνας Ντούσκα», ανάφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Mε απευθείας ανάθεση ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision

Και για όσους δεν την γνωρίζουν να πούμε ότι η τραγουδοποιός έχει εμφανιστεί στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και έχει χαρακτηριστεί από κάποιους ως η Ελληνίδα Amy Winhouse.

Υπευνθυμίζουμε ότι η επιλογή του προσώπου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον Μάΐο του 2019 θα γίνει με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ.

Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα;

Η Katerine Duska γεννήθηκε και μεγάλωσε στο γαλλόφωνο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σπούδασε κλασσική κιθάρα στη Μουσική Ακαδημία και τραγούδησε υπό την καθοδήγηση της διακεκριμένης δασκάλας φωνητικής της, Ελένης Μελισσίδη, η οποία την εξέθεσε στον κόσμο της κλασσικής μουσικής. Σπούδασε και ερμήνευσε άριες και lieder των Verdi, Mozart και Schubert αλλά και πιο μοντέρνο ρεπερτόριο. Τελικά όμως, την κέρδισαν οι πιο σύγχρονες επιρροές.

Ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη σύνθεση όταν, έφηβη πια, μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας για να συνειδητοποιήσει ότι η μουσική ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε να ακολουθήσει επαγγελματικά. Πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2013, μέσα από την επιτυχία «One In A Million».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top