Έλενα Τσαγκρινού: Θα πάει ή όχι στην Eurovision;

Το μήνυμα-γρίφος που ανάρτησε

Αυτό θα είναι το λογότυπο του φετινού διαγωνισμού

Έγινε γνωστή ως η frontwoman του γκρουπ OtherView, αλλά και από την παρουσίαση στο backstage του «The Voice» στον ΣΚΑΪ. 

Εδώ και λίγες ώρες το όνομά της «παίζει» πολύ δυνατά για την Eurovision. Ότι δηλαδή η sexy performer θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο διαγωνισμό μουσικής που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Μετά από αυτά τα δημοσιεύματα και τις ποικίλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η Έλενα έδωσε τη δική της απάντηση της μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

H Barbie γίνεται ταινία… με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι

«Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα γύρω του και υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο πραγματικότητες είναι κακό ή καλό; Ωραίο ή άσχημο… κατά τη δική μου άποψη όλα έχουν κάτι όμορφο γύρω σου. Σου εύχομαι να βρίσκεις το όμορφο στη πραγματικότητα σου» σχολίασε η τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα💕η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα γύρω του και υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο πραγματικότητες είναι κακό ή καλό ; ωραίο ή άσχημο .. κατά τη δική μου άποψη όλα έχουν κάτι όμορφο γύρω μας.✨🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Σου εύχομαι να βρίσκεις το όμορφο στη πραγματικότητα σου #happytuesday 🎆 #οnlygoodvibes #paradise #livingwell

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E Ν Α T S A G K R I N O U (@elenatsagkrinou_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top