Έλλη Παπαγγελή: Τράβηξε ή όχι το βίντεο με τον Μηλιώνη και την Μπέλλα;

Όσα αποκάλυψε η κολλητή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ντόρο είχε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και έδειχνε τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μιλιώνη να μιλάει στο αυτί της Ιωάννας Μπέλλα σε βραδινή έξοδο.

Αλεξανδράκη για Μπέλλα: Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη!

Η  Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε «φωτογραφίσει» κάποιο άτομο χωρίς να πει τ’ όνομά του: «Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος».
Πολλοί έκαναν λόγο για την Έλλη Παπαγγελή. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έδωσε τη δική της απάντηση για το αν είναι αυτή που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

 «Ήμουν εκείνο το βράδυ σε διπλανό τραπέζι εκείνο το βράδυ. Εγω διασκέδαζα με την παρέα μου. Εγώ αυτό έκανα. Το βίντεο αυτό μου το έστειλαν την επόμενη μέρα. Δεν είμαι εγώ ο οπερατέρ, δεν έστησα τίποτα. Η Δήμητρα δεν με πήρε τηλέφωνο. Περίμενα να με πάρει για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Ούτε εγώ πήρα τη Δήμητρα. Δεν υπάρχει λόγος. Αφού τώρα χάλασε το πράγμα τι να κάνουμε. Εγώ δεν είδα τίποτα. Εγώ κοίταζα τον Σαμπάνη και την παρέα μου», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Παπαγγελή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ''Στη φωλιά των Κου Κου''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top