Elif: Ο Σελίμ μπαίνει στο χειρουργείο!

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να κάνει δυο βήματα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση.  

Όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο να μάθουν νεότερα για την κατάσταση του Σελίμ. Βλέποντας πως η Ζεϊνέπ μπορεί να σταθεί όρθια, νιώθουν χαρά και θλίψη μαζί.

Ο Σελίμ οδηγείται στο χειρουργείο και οι γιατροί καταφέρνουν να αφαιρέσουν τη σφαίρα αλλά η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και μεταφέρεται στην εντατική.

Ο Κενάν δίνει κατάθεση στην αστυνομία και τους λέει πως δεν υποψιάζονται κανέναν για τον πυροβολισμό του Σελίμ και πως δεν έχουν εχθρούς. Σχεδιάζει να ασχοληθεί προσωπικά με τον Νετζντέτ αλλά η Αλιγιέ του λέει να μην φύγει από το νοσοκομείο υπό αυτές τις συνθήκες.  

Η Γκόντζα καταρρέει στην είδηση του πυροβολισμού του Σελίμ. Κρατάει στα χέρια της τη φωτογραφία του και κλαίει. Ο Νετζντέτ την καλεί αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. Η Τουγτσέ και η Ελίφ ξαφνιάζονται όταν επιστρέφουν από το σχολείο και δεν τις περιμένει κανείς αλλά η Κιράζ τους λέει πως όλοι έχουν δουλειές και τα κοριτσάκια αρχίζουν το παιχνίδι.

Ο Νετζντέτ χαίρεται επειδή ο Ερκούτ πυροβόλησε τον Σελίμ. Ο Μουράτ καλεί τη Φεριντέ στον γάμο του πατέρα του και της αγοράζει και ένα φόρμα. Η Φεριντέ νιώθρι ευτυχισμένη και της αρέσει πολύ το φόρεμα. Η Μελαχάτ θυμώνει όταν βλέπει το φόρεμα και το σκίζει.  Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ευτυχισμένοι ψωνίζουν για το νέο τους σπίτι.  

Ο Μουράτ τους βοηθάει. Η Μελέκ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως κάποιος πυροβόλησε τον Σελίμ.  Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο.  

Η Αρζού συναντάει τον Σερντάρ και το πρόσωπο του είναι ακόμα πρησμένο από τα χτυπήματα του Νετζντέτ.  Και οι δύο είναι αποφασισμένοι να εκδικηθούν τον Νετζντέτ για όλα όσα έχει κάνει.  Όταν επιστρέφει στο κτήμα η Αρζού μαθαίνει για τον τραυματισμό του Σελίμ αλλά δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο και ζητάει από την Γκόντζα να την κρατάει ενήμερη.  Η Αρζού ξέρει πως ο Νετζντέτ ευθύνεται για τον πυροβολισμό του Σελίμ.  

Ο Ερκούτ δεν μπορεί να βγάλει λεπτά από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Πιστεύει πως αν δεν είχε παραιτηθεί από την ιδέα να είναι μαζί, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά στη ζωή του και σίγουρα δεν θα είχε γίνει δολοφόνος…
 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top