Elif: Ο Ερκούτ πατάει τη σκανδάλη και... πυροβολεί τον Σελίμ!

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Ο Μουράτ και η Φεριντέ έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά και ο νεαρός είναι ιδιαίτερα ρομαντικός μαζί της.

Η Ζεϊνέπ και η Γκιουλνούρ χαίρονται πολύ για την αλλαγή του Μουράτ. Ο Μουράτ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο πατέρας τους παντρεύεται και η κοπέλα χαίρεται για αυτή την εξέλιξη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι αγοράζουν έπιπλα για το σπίτι τους και ορίζουν και ημερομηνία γάμου.  

Ο Σελίμ και η Αλιγιέ καταφέρνουν να πείσουν τη Μελέκ να αφήσει την Ελίφ στο κτήμα και της υπόσχονται να την προσέχουν. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή τη χωρίζουν ξανά από τη μητέρα της.

Ενώ μητέρα και κόρη λένε ξανά «αντίο» προσωρινά, έρχεται η Ιπέκ. Η Ιπέκ ρωτάει τη Μελέκ γιατί κλαίει και εκείνη της λέει πως συγκινήθηκε επειδή η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Η Ιπέκ δεν την πιστεύει και νιώθει πληγωμένη επειδή όλοι της κρύβουν συνεχώς γεγονότα. Μιλάει σχετικά με την Αλιγιέ αλλά εκείνη δεν της λέει κουβέντα.

Ο Σελίμ και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και λένε στη Ζεϊνέπ τι έχει συμβεί. Η Ζεϊνέπ θυμώνει με όσα ακούει και μαζί με τον Σελίμ αποφασίζουν να επιστρέψουν στο κτήμα για να προσέχουν την Ελίφ.  

Η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τον Σελίμ και του ζητάει να είναι προσεχτικός. Πηγαίνουν μια βόλτα στη θάλασσα για να χαλαρώσουν και δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Ερκούτ τους παρακολουθεί. Όταν ο Ερκούτ θυμάται πως ο Σελίμ κατέστρεψε τον γάμο του με τη Ζεϊνέπ, πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τον Σελίμ.

Η Ζεϊνέπ σε έξαλλη κατάσταση καλεί ασθενοφόρο και ενώ προσπαθεί να πλησιάσει τον αγαπημένο της πέφτει στο έδαφος ανήμπορη. Ο Σελίμ έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ο Κενάν επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι και δεν γνωρίζει τίποτα για την απαγωγή της Ελίφ. Έχει καλή διάθεση γιατί έκλεισε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία. Δεν ξέρει όμως πως η συμφωνία είναι ένα κόλπο του Νετζντέτ με τελικό σκοπό να τον καταστρέψει.  

Όταν η Αρζού εμφανίζεται για να καλωσορίσει τον Κενάν, όλοι βρίσκουν μια δικαιολογία για να πάνε στα δωμάτια τους. Η είδηση του τραυματισμού του Σελίμ συγκλονίζει την οικογένεια.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top