Elif: Ο Κενάν σημαδεύει τον Νετζντέτ μέχρι που εμφανίζεται ο...

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Πρώτη δημοσίευση 7/12/2018 19:05

Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ του λέει πως ο Κενάν πήρε το όπλο του και έφυγε και του ζητάει να τρέξει να τον σταματήσει πριν κάνει κάποια τρέλα.  

Η Αλιγιέ πιστεύει πως για όλα όσα συμβαίνουν ευθύνεται η Αρζού. Σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει στο δωμάτιο της και της λέει πως έκανε συμμαχία με τον πατέρα της και κατέστρεψε την οικογένεια.

Ο Κενάν σημαδεύει τον Νετζντέτ  και του λέει πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν όλα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και πυροβολεί τον Κενάν. Ο Μελίχ φτάνει στο κτήμα του Νετζντέτ και εκείνος του λέει να πάρει τον Κενάν και να φύγουν και από εδώ και πέρα να ασχολούνται με τις δικές τους δουλειές.

Ο Μελίχ μεταφέρει τον Κενάν στο νοσοκομείο καθώς έχει δεχθεί μια σφαίρα στον ώμο. Ο Κενάν δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ δεν τον ακούει. Ο Ερκούτ σώζει για δεύτερη φορά τη ζωή του Νετζντέτ και εκείνος τον θεωρεί πλέον γιο του. Ο Ερκούτ παραμένει σιωπηλός και ο Νετζντέτ τον ρωτάει τι σκέφτεται. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως στο παρελθόν δεν μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη για τη γυναίκα, που αγαπούσε γιατί ήταν δειλός αλλά από τότε, που τον πήρε υπό την προστασία του ξεπέρασε όλους τους φόβους του και τον ευχαριστεί για αυτό.  

Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως μέχρι πριν από λίγο καιρό η μία υποστήριζε την άλλη. Όμως από τότε που έμαθε πως η Ελίφ είναι εγγονή της άλλαξε και θέλει να την απομακρύνει από την οικογένεια  Συνεχίζει λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει να κληρονομήσει την οικογενειακή περιουσία η Ελίφ. Η Αλιγιέ μένει άφωνη από όλα όσα ακούει.

Η Αρζού πιστεύει πως η Αλιγιέ υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα αλλά όταν η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της, η Αρζού συνειδητοποιεί πως η πεθερά της δεν ήξερε ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και πως μόνη της αποκάλυψε την αλήθεια. Μετά τις αποκαλύψεις της Αρζού, η Αλιγιέ συνειδητοποιεί για ποιο λόγο η Αϊσέ έφερε την Ελίφ στο κτήμα. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η εγγονή της ήταν δίπλα της τόσο καιρό και δεν μπορεί να δεχθεί την κακή αντιμετώπιση, που είχε στο ίδιο της το σπίτι η Ελίφ.  

Όταν η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο, η Αλιγιέ την αγκαλιάζει και τη γεμίζει φιλιά. Κανείς δεν καταλαβαίνει τον λόγο, ιδιαίτερα η Ελίφ. Η Αλιγιέ καλεί τον Κενάν για να του μιλήσει και πανικοβάλλεται όταν απαντάει ο Μελίχ. Ο Μελίχ την καθησυχάζει και της εξηγεί πως ο Κενάν είναι καλά.  Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόδωσε μόνη της το μυστικό για την Ελίφ. Πηγαίνει στην Αλιγιέ και της λέει πως όσα της είπε είναι δικές της σκέψεις, δεν είναι σίγουρη για όσα είπε αλλά δεν καταφέρνει να πείσει την Αλιγιέ.  

Η Αρζού είναι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό της και ξέρει πως «έσκαψε μόνη της τον λάκκο της». Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η γιαγιά της αγκαλιάζει συνεχώς την Ελίφ με δάκρυα. Η μικρή είναι λυπημένη γιατί και η μαμά της κλαίει. Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως έχει συμφιλιωθεί πια με την Ελίφ και τη νιώθει αδελφή της  και ζητάει από τη μητέρα της να συμφιλιωθεί και εκείνη με τον πατέρα της.  

Ακούγοντας τα λόγια της κόρη της, η Αρζού αναρωτιέται αφού η Τουγτσέ βρήκε την αδελφή της, τι ρόλο παίζει πια αυτή στη ζωή της. Η Τουγτσέ τρομάζει και φεύγει από το δωμάτιο.  

Η Μελέκ δεν μπορεί να βγάλει την Ελίφ από το μυαλό της. Δεν ξέρει πως η Αλιγιέ έμαθε την αλήθεια και φοβάται πως η κόρη της δεν έχει κανέναν να την προστατεύει στο κτήμα. Ο Σελίμ της λέει πως θα φέρει την Ελίφ την επόμενη μέρα και για αυτό δεν πρέπει να στενοχωριέται. Η Μελέκ ανακουφίζεται και αποφασίζει να φτιάξει το αγαπημένο κέικ της κόρης της.  

Η Τουλάι είναι πολύ στεναχωρημένη με τη συμπεριφορά του Βεϊσέλ και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Ο Βεϊσέλ απολογείται και την ικετεύει να μείνει μαζί του αλλά η Τουλάι του λέει πως δεν την εμπιστεύεται  και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ανεχθεί, ξέρει πως το παρελθόν της θα είναι πάντα ανάμεσά τους. Του δίνει τα κλειδιά από το σπίτι, που νοίκιασε και φεύγει.

Ο Βεϊσέλ είναι πολύ λυπημένος και εξηγεί στον Μουράτ τι συνέβη. Ο Μουράτ θυμώνει μαζί και του λέει πως πρέπει να βρει την Τουλάι και να της ζητήσει συγνώμη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top