Elif: Η Αρζού ικετεύει τον Νετζντέτ να της ανοίξει την πόρτα!

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Αρζού ικετεύει τον Νετζντέτ να της ανοίξει την πόρτα και εκείνος της λέει πως αν θέλει να μείνει στο δωμάτιο υπηρεσίας και να μην ξαναδεί ποτέ την κόρη και τον άντρα της, μπορεί να περάσει.

Υπό αυτές τις συνθήκες η Αρζού δεν έχει άλλη επιλογή από το να γυρίσει στο κτήμα. Νιώθει δυστυχισμένη και απελπισμένη. Η Κιράζ πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της και εκείνη ξεσπάει πάνω της το θυμό της. Η Κιράζ φεύγει από το δωμάτιο της τρομαγμένη και μιλάει για το περιστατικό στην Γκόντζα.

Η Γκόντζα ενημερώνει τον Νετζντέτ και εκείνος της ζητάει να μη χάσει από τα μάτια της την Αρζού. Η Γκόντζα πηγαίνεις το δωμάτιο της Αρζού και τη ρωτάει τι συμβαίνει αλλά η Αρζού αρχίζει να ουρλιάζει και την πετάει έξω.  

Όλη η σοδειά των αγροτών χάθηκε και ο Κενάν τους υπόσχεται πως θα καλύψει εκείνος τη ζημιά. Ο Κενάν εξηγεί στον Μελίχ τι συνέβη και ο θυμός τον κυριεύει επειδή ο άντρας, που δολοφόνησε τους γονείς του, συνεχίζει να κάνει κακό σε αθώους. Ο Τσεμάλ ενημερώνει τον Κενάν πως άντρες από έναν επιχειρηματικό όμιλο έδειξαν ενδιαφέρον για τη γη τους. Ο Μελίχ και ο Κενάν πηγαίνουν στην εταιρία και εκεί ανακαλύπτουν με επεισοδιακό τρόπο πως πίσω και από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Νετζντέτ. Ο Κενάν πηγαίνει μόνος του να βρει τον Νετζντέτ.

Ο Ερκούτ ενημερώνει τον Νετζντέτ για τις ηρωικές πράξεις του Κενάν και εκείνος του λέει πως πιστεύει ότι οι αγρότες θα το ξεχάσουν μόλις δουν τα χρήματα. Η Μελέκ συμβουλεύει τη Ζεϊνέπ να πείσει τον Σελίμ να συμφιλιωθεί με την οικογένεια του. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την καθησυχάζει λέγοντας της πως όλα θα πάνε καλά απλά χρειάζονται λίγο χρόνο.

Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και αποκαλεί τη Ζεϊνέπ κόρη της. Η Αρζού το ακούει και βγάζει το συμπέρασμα ότι η Αλιγιέ και όλοι στην οικογένειά έχουν μάθει ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και για αυτό δεν την θέλουν πια. Ζητάει εξηγήσεις από την Γκόντζα. Η Ιπέκ χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της μίλησε με τη Ζεϊνέπ.  Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο σπίτι έξαλλος ο Κενάν και παίρνει το όπλο του.

Η Αλιγιέ και η Ιπέκ δεν καταφέρνουν να τον σταματήσουν. O Βεϊσέλ ρωτάει την Τουλάι που ήταν και εκείνη απαντάει πως είχε κάποιες υποχρεώσεις να φροντίσει. Ο Βεϊσέλ πιστεύει ότι τον έχει βαρεθεί και πηγαίνει στο εστιατόριο να μοιραστεί τον πόνο του με τον Μουράτ.

Ο Μουράτ του λέει πως η Τουλάι δεν έχει παραιτηθεί από τα αισθήματά της αλλά δεν κάνει τίποτα για εκείνη για να της δώσει χαρά και έχουν ξεμείνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης του.

Ο Μουράτ συμβουλεύει τον πατέρα του να ξανασκεφτεί την κατάσταση. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά δεν βρίσκει την Τουλάι. Πιστεύει πως τον εγκατέλειψε και επέστρεψε στην παλιά της ζωή και είναι θυμωμένος μαζί της. Λίγο αργότερα η Τουλάι επιστρέφει και τον εκπλήσσει τελικά ευχάριστα αφού βρήκε σπίτι για να νοικιάσουν. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να πει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top