Παρτσαλάκης VS Σεφερλή: Ήταν ένα τίποτα. Από το τίποτα, δε βγαίνει τίποτα

Ενοχλημένος ο ηθοποιός από την ματαίωση του«Ζητείται Ψεύτης»

Πρώτη δημοσίευση 6/12/2018 12:11

Για το "ναυάγιο" της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο Θέατρο Παλλάς με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε καλεσμένος ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός θα ανέβαινε επίσης στο πάλκο, μιας και θα υποδυόταν τον έτερο κεντρικό ρόλο αυτόν του βουλευτή Φερέκη, στο πλευρό του «Ψευτοθόδωρου». Μετά τη διαφωνία όμως του Μάρκου Σεφερλή με τις Θεατρικές σκηνές, η παράσταση ακυρώθηκε και ο Γιώργος Παρτσαλάκης έμεινε...με τον ρόλο στο χέρι. 

«Συζητήθηκε; Δεν γνωρίζω κάτι. Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: ο Σαίξπηρ στον "Βασιλιά Λυρ" λέει μία φράση που τα λέει όλα. Από το τίποτα δε βγαίνει τίποτα. Αυτή η ιδέα, λοιπόν, για αυτό το έργο, με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα. Και απεδείχθη εκ των υστέρων ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω κι άλλα πολλά, γιατί είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Υπάρχω για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Δεν θα εννοήσω τίποτα, δεν θα μπω σε καμία διαδικασία τέτοια» δήλωσε στο "Happy Day" χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του για την εξέλιξη των πραγμάτων. 

Ξέσπασε ο Σεφερλής: «Το κείμενο της Ακρίτα είναι οχετός!»

Και συνέχισε μιλώντας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ ούτε υπήρξα, ούτε υπάρχω. Πληροφορήθηκα ότι δύο άνθρωποι συγκρούονται γι' αυτό το θέμα, ενώ υπάρχουν 25 ηθοποιοί. Δεν αναφέρθηκε κανείς σε αυτούς. Είναι λυπηρό αυτό, αλλά δεν έχει καμία σημασία»

Φυσικά, ξεκαθάρισε ότι είναι στη διάθεση των παραγωγών, ώστε να ανέβει η παράσταση με άλλο πρωταγωνιστή: «Δεν το συζητάμε αυτό. Ήταν δεδομένο, αν η εταιρία έβρισκε έναν ηθοποιό και έκανε την παράσταση. Αυτό το αναντικατάστατος δεν το πιστεύω στις μέρες μας. Στο παρελθόν υπήρξαν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι. Τώρα δεν υπάρχουν. Μέσα σε αυτούς κι εγώ, δεν το συζητώ. Φυσικά είμαι διαθέσιμος να συμμετέχω. Αλλά με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα και απεδείχθη αυτό».

Μάρκος Σεφερλής: Η επίσημη απάντηση για το τέλος του «Ζητείται Ψεύτης»!

«Εγώ λέω ότι για εμένα προσωπικά είναι το "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες". Εγώ ανακατεύτηκα, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από εμένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό να συμπληρώσω το αρχείο μου, γιατί μου έλειπε αυτό, και είμαι πολύ καλά», είπε κλείνοντας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top