Ο Σαββίδης επισκέπτεται το Open και «κόβει» τους παρουσιαστές

Ετοιμάζει σοβαρές περικοπές στα «χρυσά» συμβόλαιά τους

σαββιδης

Την κατάσταση στα χέρια του είναι έτοιμος να πάρει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Οpen, Ιβάν Σαββίδης.

Τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης, παρά τα πολλά χρήματα που έχει βάλει ο επιχειρηματίας, σε συνδυασμό με τις κόντρες και τα νεύρα των παρουσιαστών όπως φημολογούνται, έχουν κάνει τον Ρώσο, «Τούρκο», ο οποίος πλέον είναι αποφασισμένος να λάβει σκληρά μέτρα

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr επικρατεί μεγάλη ανησυχία στο Open, καθώς στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται έντονα, ότι  o επιχειρηματίας λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων θα κατέβει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και θα επισκεφτεί ο ίδιος τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού στην Παιανία. 

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει εκτεταμένα ραντεβού με διοικητικά στελέχη, τους υπεύθυνους των παραγωγών, αλλά και με αρκετούς παρουσιαστές. 

Ο Ρώσος επιχειρηματίας είναι έτοιμος να κάνει σοβαρές περικοπές χρημάτων στα «χρυσά» συμβόλαια των παρουσιαστών και στις πανάκριβες παραγωγές, που αγγίζουν μέχρι και τα 2.000.000 ευρώ! 

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η πιο ακριβή εκπομπή του Open με κόστος 2εκ ευρώ!

Ήδη οι παρουσιαστές με τα «χρυσά» συμβόλαια βρίσκονται σε πανικό, καθώς αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις! 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top