Elif: Ο Κενάν σώζει τη ζωή ενός άντρα

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Πρώτη δημοσίευση 5/12/2018 20:22 

Η Αλιγιέ είναι στεναχωρημένη επειδή αναστάτωσε τον Σελίμ και λέει στον Κενάν πως παραιτείται από τη γη και θέλει να τη δώσει στον Νετζντέτ. Ο Κενάν όμως καταφέρνει να την ηρεμήσει και της λέει πως με κάποιο τρόπο θα το ξεπεράσουν όλο αυτό και πως δεν πρέπει να παραιτηθούν, χρειάζονται απλά λίγο χρόνο για να βρουν λύσεις.

Η Μελέκ ανησυχεί πολύ για την Ελίφ τώρα που δεν είναι στο κτήμα η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ. Ο Νετζντέτ δίνει εντολή στον δικηγόρο του να αρχίσει να αγοράζει γη ξανά και ζητάει και μια λίστα με τα ονόματα όσων αγροτών αρνούνται να πουλήσουν. Ο δικηγόρος λέει στους αγρότες πως αν δεν πουλήσουν τη γη τους θα τους την πάρει το κράτος. Κάποιοι δεν τον πιστεύουν αλλά κάποιοι άλλοι πείθονται και ξεκινάει καυγάς.

Τελικά οι αγρότες λένε στον δικηγόρο πως τους υποστηρίζει ο Κενάν και τον διώχνουν. Ένας από τους αγρότες, ο Τσεμάλ, ενημερώνει τον Κενάν. Ο Κενάν με τον Μελίχ πηγαίνουν αμέσως να συναντήσουν τους αγρότες και να τους καθησυχάσουν. Οι αγρότες έχουν κουραστεί από την πίεση του Νετζντέτ και κάποιοι φοβούνται πως το κράτος θα πάρει τη γη τους.

Ο Κενάν υπόσχεται ο δικηγόρος του να ψάξει το θέμα. Ο Κενάν και ο Μελίχ αφήνουν τους αγρότες και επισκέπτονται τον Νετζντέτ. Ο Κενάν τον κατηγορεί για αθέτηση της συμφωνίας τους. Ο Νετζντέτ απαντάει πως οι αγρότες είχαν δανειστεί από εκείνον χρήματα και εκείνος ζητάει τη γη τους για να αποπληρώσουν το χρέος τους. Ο Κενάν του λέει πως θα ψάξει το θέμα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος επειδή ο Κενάν βοηθάει τους αγρότες και διατάζει τον Ερκούτ να κάψει τις αποθήκες τους. Ο Κενάν μαθαίνει για τη φωτιά και πηγαίνει εκεί. Σώζει τη ζωή ενός άντρα και μαζί με τους αγρότες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

Η Αρζού αισθάνεται αγανάκτηση από την εχθρική συμπεριφορά όλων στο κτήμα και επιστρέφει στο σπίτι του Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ θυμώνει μαζί της και τη διώχνει, αγνοώντας τα παρακάλια της να την αφήσει να μείνει. Ο Κενάν λέει στον Μελίχ πως ο Νετζντέτ τον εκβιάζει. Ο Μελίχ τον ρωτάει γιατί δεν το είπε στον Σελίμ και εκείνος τους εξηγεί πως ο αδελφός του έχει ήδη πολλά προβλήματα, δεν ήθελε να του φορτώσει και άλλα.  

Ο Μελίχ τον προειδοποιεί πως στην προσπάθειά του να προστατέψει τον αδελφό του, κινδυνεύει να τον χάσει. Ο Μουράτ συνειδητοποιεί πως η Μελαχάτ ανάγκασε τη Φεριντέ να της δώσει το μισθό της. Όταν όμως ρωτάει τη Φεριντέ, εκείνη του λέει πως της τα έδωσε δανεικά. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων όλα αρχίζουν να χαλάνε.

Η Τουλάι ζητάει από τον Βεϊσέλ να μην είναι τόσο πεισματάρης και πως πρέπει να νοικιάσουν ένα σπίτι με τα λεφτά της. Ο Βεϊσέλ φεύγει θυμωμένος. Όταν επιστρέφει διαπιστώνει πως η Τουλάι έχει φύγει!

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top