Κατερίνα Λέχου: Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του "Είσαι του ταίρι μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου” το πρωί της Δευτέρας

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου” ήταν το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να είναι σε κόντρα με τον συμπρωταγωνιστή της στη θεατρική παράσταση «Το Δείπνο», Στέλιο Μάινα, ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστό σκηνικό που έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του "Είσαι το ταίρι μου".

«Δεν υπάρχει πρόνοια στην Ελλάδα, Θα σας πω ένα περιστατικό. Όταν είχαμε πάει στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Είσαι του ταίρι μου, είχαμε μία σκηνή με το Συσσοβίτη στην παραλία . Από το πρωί λοιπόν, οι Αυστραλοί  τσουγκράνιζαν την άμμο. Τι τσουγκρανίζουν αυτοί λέω! Τσουγκρανίζουν μήπως βρουν κανένα πετραδάκι, μήπως υπάρχει κανένα αγκαθάκι. Μα λέω, δεν πέφτουμε κάτω στην άμμο, και αν γίνει λάθος και πέσετε; μου λένε. Τσουγκράνισαν ολόκληρη την περιοχή! Κόντεψα να πάθω 4 εγκεφαλικά. Θέλω να πω πώς φροντίζουν τον ηθοποιό, Εδώ δεν έχει. Έλα μωρέ, 3 μέτρα είναι, πήδα δεν πειράζει!», είπε.

Όσο για τις σχέσεις της με τον Στέλιο Μάινα; «Αλήθεια; Καλέ όχι ποτέ. Η πρόβα είναι μια επώδυνη διαδικασία. Είναι μια συγκρουσιακή κατάσταση. Αυτό είναι και το γόνιμο πράγμα της. Αν όλα πηγαίνουν καλά, σημαίνει ότι δε συμβαίνει τίποτα, είναι ύποπτο. Όταν υπάρχουν συγκρούσεις μπορεί να γεννηθούν πολύ ωραία πράγματα. Στις καλές περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν συγκρούσεις. Το θέμα είναι πως διαφωνείς με κάποιον και στην πνευματικότητα των ανθρώπων που διαφωνούν» ξεκαθάρισε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top