Elif: Αλιγιέ και Κενάν πάνε σπίτι του Νετζντέτ για να πάρουν την Τουγτσέ

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Αρζού αφήνει ένα γράμμα και μαζί με την Τουγτσέ πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της.

Η Αλιγιέ και ο Κενάν αποφασίζουν να πάνε στο σπίτι του Νετζντέτ και να πάρουν πίσω τη Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή έρχονται ο Χασάν και οι αγρότες στο κτήμα και λένε στον Κενάν πως κάποιος προσπαθεί να τους διώξει από τη γη τους. Ο Κενάν τους λέει να μην ανησυχούν και πως θα το λύσει εκείνος το πρόβλημα με κάποιο τρόπο. 

Ο Κενάν με τη μητέρα του πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ και εκείνος του λέει πως αν θέλει την κόρη του σπίτι και τους αγρότες ήσυχους, θα πρέπει να δεχθεί και την Αρζού στο κτήμα και να της δείξει τον σεβασμό, που της αρμόζει σαν μητέρα του παιδιού του. Ο Κενάν δέχεται τη συμφωνία του Νετζντέτ. 

Elif: Το πάρτι για την τεράστια επιτυχία της σειράς του STAR

Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και αμέσως αρχίζει να διατάζει το προσωπικό. Ο Κενάν της υπενθυμίζει πως επέστρεψε ως μητέρα της Τουγτσέ και δεν πρέπει να περιμένει από εκείνον τίποτα άλλο. Της ξεκαθαρίζει επίσης πως θα κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες και πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται προσεχτικά στο προσωπικό, διαφορετικά θα έχει να  κάνει μαζί του. Ο Κενάν και η Αλιγιέ δεν ξέρουν πως να εξηγήσουν στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ την επιστροφή της Αρζού.  

Ο Νετζντέτ διατάζει τον δικηγόρο ρου να σταματήσει προς το παρόν να αγοράζει γη. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στη σχολή τους και ενώ κάθονται με την Γκιουλνούρ, τους πλησιάζει η Πελίν και κερνάει καφέ. Η Γκιουλνούρ αμφισβητεί την ειλικρίνεια της Πελίν. Ο Μελίχ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και λέει στον Βεϊσέλ πως έχει καταλάβει ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θέλει να τον βοηθήσει. 

Ο Βεϊσέλ λέει στον Μελίχ την ιστορία του και εκείνος του δίνει τα χρήματα, που χρειάζεται. Η θεία της Φεριντέ πηγαίνει στο εστιατόριο και της ζητάει να της δώσει φαγητό. Η Φεριντέ δεν ξέρει τι να κάνει και δεν έχει άλλη επιλογή από το να της σερβίρει φαγητό.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top