Elif: Θυμωμένη η Ελίφ λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως τις μισεί!

Νέο επεισόδιο στις 17:40 στο STAR

Η Αλιγιέ και η Ιπέκ συζητούν για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού και η Τουγτσέ τις ακούει να λένε πως η Αρζού δεν θα γυρίσει ποτέ στο κτήμα.

Η μικρή παρεξηγεί τα όσα ακούει και πιστεύει πως η μητέρα της δεν επιστρέφει σπίτι εξαιτίας της γιαγιάς και της θείας της. Θυμωμένη λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως τις μισεί και πως της λείπει η μητέρα της πάρα πολύ ενώ κλαίει απαρηγόρητη.

Η Αρζού λέει στον δικαστή πως απομακρύνθηκε με τον σύζυγό της εξαιτίας της πεθεράς της, η οποία δεν την άφηνε ούτε να δει την κόρη της. Υποστηρίζει πως δεν θέλει να χωρίσει, πως αγαπάει τον Κενάν πολύ και πως θα ήθελε να φύγει από το κτήμα και να κάνει με τον άντρα της μια νέα αρχή.

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος μαζί της και φωνάζει πως όλα όσα ισχυρίζεται η Αρζού είναι ψέματα. Ο δικαστής αποφασίζει να ακούσει και άλλους μάρτυρες και αναβάλει την ακρόαση. Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος επειδή δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο. Στη συνέχεια συναντάει τον Σελίμ και του μιλάει για το πόσο άσχημα νιώθει.

Η Μελέκ βλέπει από μακριά την Τουγτσέ και την Ελίφ να πηγαίνουν σχολείο. Νιώθει μεγάλη θλίψη επειδή δεν μπορεί να είναι μαζί με την κόρη της. Η Αρζού έχει πια την προστασία της φρουρού και κανείς πλέον δεν μπορεί να της κάνει κακό.

Ο Ερκούτ θέλει να δει τη Ζεϊνέπ έστω και από μακριά και πηγαίνει στο κτήμα. Μετανιώνει για όλα όσα έχει κάνει. Στη συνέχεια πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να πει την αλήθεια στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ αλλά εκείνοι δεν τον αφήνουν να μιλήσει.

Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Φεγιάζ να αναλάβει την ευθύνη για όλα τα εγκλήματα, που έκανε η Αρζού. Ο Φεγιάζ δεν έχει άλλη επιλογή από το να το αποδεχθεί επειδή χρωστάει πολλά στον Νετζντέτ.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top