Νίκος Αναδιώτης: Θα παντρέψει Μαυρίδη - Ράλλη;

Όλα όσα είπε σε συνέντευξή του

Για τον κολλητό του Γιώργο Μαυρίδη, τη νέα σχέση του φίλου του με τη Νικολέττα Ράλλη, αλλά και την Εύη Ιωαννίδου, με την οποία είχε συνυπάρξει στο Nomads μίλησε στη Δήμητρα Καλφούντζου και την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ο Νίκος Αναδιώτης.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι κολλητός μου, τώρα και η Νικολέττα είναι φίλη μου πλέον, χαίρομαι να είναι καλά. Τώρα αν θέλουν να είναι αγαπημένοι και καλά, αν θέλουν να είναι χωριστά και καλά, αλλά εμένα μου αρέσουν και μαζί [...] Αν παντρευτούν ποτέ στο μέλλον δεν θα το διαπραγματευόμουν μαζί τους, το θεωρώ δεδομένο ότι θα ήμουν κουμπάρος» είπε αρχικά για την κουμπαριά με τον Μαυρίδη.

Και μάλιστα, ο παρουσιαστής σχολίασε και την φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος του, στην οποία τον είχαμε δει να φιλάει το κορίτσι του!

«Αιφνιδιάστηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Τον πήρα τηλέφωνο αμέσως, μου εξήγησε πως και γιατί, έτσι αισθάνθηκε, έτσι ήθελε, έτσι του τη “βάρεσε”, δεν θα κάτσει να τα πολυσκεφτεί κιόλας» είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώην συμπαίκτριά του στο Nomads και νυν μέλος της «τριάδας – φωτιά» του GNTM, Εύη Ιωαννίδου: «δεν πρόλαβα να τη ζήσω πολύ γιατί ήταν σε άλλη ομάδα και ήταν και η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε. Τώρα τη γνωρίζω και εντυπωσιάζομαι! Δεν έχουν κινητά αυτές, δεν ενημερώνονται τι γίνεται έξω; Ε, γι' αυτό. Δεν ξέρω μήπως το κάνουν και εσκεμμένα για να τραβήξουν τα βλέμματα των τηλεθεατών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top