Μάρκος Σεφερλής: Ματαιώνεται η νέα του παράσταση - Τι έγινε

Η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» θα ανέβαινε στο «Παλλάς»

Έριξε αυλαία προτού καν...αρχίσει.

Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς. Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη παράσταση, -  πρόκειται για την κλασική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά σε μουσικοθεατρική εκδοχή, ενώ στο πλευρό του σε πρωταγωνιστικούς θα βρίσκονταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη - όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό» της Τετάρτης, το μιούζικαλ που θα ανέβαζε σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια ματαιώνεται!

«Ξαφνικά χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές, που τους ανακοίνωνε τη ματαίωση της αναβίβασης της παράστασης, για λόγους που δεν ευθύνεται η ίδια», είπε και συμπλήρωσε διαβάζοντας την επιστολή: «Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας με αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική ζημιά».

«Έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί (οικονομικές και σχετικά με τη «μαρκίζα»), αλλά και με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέβρης-Γενάρης», πρόσθεσε.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή, δεν έχει πάρει κανείς θέση επίσημα. Ωστόσο η Έλενα Τσαβαλιά φρόντισε να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στον αγαπημένο της, ανεβάζοντας κοινή τους selfie.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top