Nomads: Δε φαντάζεστε πόσα πήραν οι Survivors για να μπουν στο παιχνίδι!

"Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα πάρει 50.000 ευρώ"

Οι πρώην παίκτες του Survivor έγιναν «Εισβολείς» στο Nomads Μαδαγασκάρη και σύμφωνα με τα όσα έδειξαν οι δείκτες της Nielsen, έφεραν χαμόγελα στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, τα νούμερα του reality ανέβηκαν αισθητά, χωρίς ωστόσο να κατακτήσουν την πολυπόθητη πρωτιά, αλλά οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου είδαν την τηλεθέαση να σκαρφαλώνει στο 20,9% για το δυναμικό κοινό και 17,6% για το σύνολο. Μάλιστα, έφτασε σε τέταρτο έως το 26% και στους άνδρες 18-24 άγγιξε το 28,4%, κάτι που δικαίωσε την απόφαση να βάλουν παίκτες του "αντίπαλου" reality μέσα στο δικό τους.

Άλλωστε, δεν τους... παίρνει να κάνουν λάθος, γιατί τα λεφτά είναι πολλά!

Πάρα πολλά για την ακρίβεια, αφού λέγεται ότι για να κάνουν βαλίτσα και να φύγουν για «Nomads Μαδαγασκάρη» οι Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλλέργη πήραν ποσό με πολλά μηδενικά.

Την αποκάλυψη την έκανε, μάλιστα, ένα πρόσωπο που επίσης δέχτηκε πρόταση να πάει αλλά αρνήθηκε και δεν είναι άλλο από την Ειρήνη Κολιδά.

«Το χρηματικό ποσό που μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 για να πάω στο Nomads ήταν άκρως δελεαστικό», είπε η personal trainer στην κάμερα του Happy Day και μάλιστα ο Κώστας Φραγκολιάς συμπλήρωσε: «Τα μικρά ονόματα θα παίρνουν από τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και το μεγάλο όνομα, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας που το ξέρω καλά οκτώ χιλιάδες την εβδομάδα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – το ξέρω πολύ καλά- είτε κάτσει μία εβδομάδα είτε περισσότερο, θα πάρει 50 χιλιάδες ευρώ…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top