Κωνσταντινίδου:Η αντίδρασή της, όταν της είπαν για τη σχέση της κόρης της!

«Ούτε ιδέα έχω. Που το έκανε το οuting αυτό;»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγε καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαρία Χάνου.

Η ηθοποιός ξαφνιάστηκε όταν της είπε η Κατερίνα Καραβάτου ότι η κόρη της δήλωσε πώς είναι ερωτευμένη.

«Επίσης έχω χαρεί πάρα πολύ γιατί η Μαρουσώ έκανε και ένα outing πολύ ενδιαφέρον που είπε ότι είναι ερωτευμένη, πως είναι με ένα παιδί πολύ καλά και γνωρίζονται πολλά χρόνια», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφερόμενη στη δήλωση της Μαρίας Χάνου στην Reallife.

Τότε η Ελισάβετ απάντησε: «Υπάρχει η συντροφικότητα στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν είναι από τον χώρο. Ωστόσο με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω και εγώ, γιατί είναι και εκείνος πολυάσχολος.»

«Ούτε ιδέα έχω. Που το έκανε το οuting αυτό;» είπε η Ελισάβετ Κωνσταντίνίδου χάνοντας το χαμόγελο της και χτυπώντας το χέρι στο γόνατο της. «Πω πω! Έξαλλοι γίναμε…» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δεν το έχω πάρει χαμπάρι καθόλου», είπε η ηθοποιός σε σοβαρό ύφος και πρόσθεσε: «Θα της ξέφυγε και το έκαναν επικεφαλίδα. Δεν μιλάει το παιδί για τέτοια. Μου αρέσει να έχει έναν άνθρωπο να τη φροντίζει και να την έχει έννοια. Δεν χρειάζεται να το ξέρει και όλη η Ελλάδα».

 

 

 

Δείτε όλη την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top