Απίθανη γκάφα on air στην ΕΡΤ

Δεν πίστευαν στα… αυτιά τους οι τηλεθεατές

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι το πρωί του Σαββάτου παρακολουθούσαν την εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» στην ΕΡΤ1. 

«Συγκέντρωση το Σάββατο, σήμερα για την επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από την Ελληνική Αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο παρουσιαστής μπέρδεψε το ακρωνύμιο για τον Ελληνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό που έδρασε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Ελληνική Αστυνομία. 

Είναι ενδεικτικό της σύγχυσης που βιώνουν δημοσιογράφοι και τεχνικοί, η οποία αποτυπώθηκε και στην χθεσινή τους ανακοίνωση..

«Η ΕΡΤ στην πραγματικότητα διοικείται από παράλληλους μηχανισμούς», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ επικρατεί αναβρασμός. Οι εργαζόμενοι ανησυχούν για τις θέσεις εργασίας τους καθώς πολλές παραγωγές ανατίθενται εκτός σταθμού. 

Η παραίτηση του Διευθυντή ενημέρωσης ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις παραιτήσεις κορυφαίων στελεχών αλλά και επικρίσεις από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης Παναγιώτη Καλφαγιάννη. Το Πρώτο Θέμα έκανε λόγο για υπερκοστολογήσεις στο νέο σήριαλ Το Πέταγμα του Κύκνου. 

Η κατάσταση στην ΕΡΤ έχει ανάψει φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, απάντησε στον Νίκο Φίλη ο οποίος είπε με νόημα χθες ότι η ΕΡΤ ρίχνει κυβερνήσεις. 

«Η  ΕΡΤ  βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από τότε που άνοιξε με «διαστημική απόσταση», σημείωσε.

Η Νέα Δημοκρατία που έχει επιβάλλει εμπάργκο των στελεχών της στην ΕΡΤ φέρνει την ερχόμενη Τρίτη το θέμα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου έχουν κληθεί ο Αρμόδιος Υπουργός Νίκος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ και ο πρόεδρος του ΕΣΡ. 

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top