New Media Studies: Γιορτή αποφοίτησης σπουδαστών δημοσιογραφίας

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και New Media Studies καλωσόρισαν τους σπουδαστές

Γιορτή έναρξης της νέας χρονιάς από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και τη New Media Studies, διοργάνωσαν οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Σταμάτης Μαλέλης οι οποίοι καλωσόρισαν τους νέους σπουδαστές, έδωσαν τα πτυχία σε όσους αποφοίτησαν και βράβευσαν δημοσιογράφους, αθλητές και καλλιτέχνες.

"Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μας η γιορτή η ετήσια της σχολής για τους νέους μαθητές και τους αποφοιτους και θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το Σταρ γιατί από την πρώτη μέρα της σχολής ήταν στο πλευρό μας", ανέφερε ο Σταμάτης Μαλέλης.


Οι δυο σχολές, με τη συνεργασία τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μια από τις μεγαλύτερες σχολές δημοσιογραφίας. Δεκάδες νέοι με όνειρα και ελπίδες ξεκινούν τις επόμενες μέρες της σπουδές τους στις δυο σχολές με την προοπτική να κάνουν καριέρα στην δημοσιογραφία.


"Η 25η ακαδαμαικη σεζον στο κεντρο αθλητικο ρεπορταζ βρισκει τις δυο σχολες να συνεργάζονται ενωμένες πετυχημένα με στόχο να βγάζουμε επαγγελματίες αθλητικούς συντάκτες έτοιμους για την αγορά εργασίας", ανέφερε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.


Ανάμεσα τους, οι Γιάννης Διακογιάννης, Μιχάλης Τσώχος , Μανώλης Μαυρομάτης, οι πολιτικοί Κ. Κυρανάκης από τη ΝΔ και Π. Χρηστίδης, η ηθοποιός Μαίρη Ραζή, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο τέως διεθνής μπασκετμπολίστας, Μιχάλης Κακιούζης, ο πρωταθλητής νέων της εθνικής πόλου, Νίκος Παπανικολάου και άλλοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top