Σπαλιάρας: "Μπράβο" στη Μενούνος, "μπηχτές" για την Οικονομάκου;

Η δημόσια τοποθέτησή του

Σπαλιάρας Μενούνος Οικονομάκου

Καλεσμένος δεν ήταν, αλλά την πήρε τη θέση του!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον γάμο της Μαρίας Μενούνος, που έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στην Αρκαδία.

Μάλιστα, την ώρα που η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστριας ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και επί χρόνια σύντροφο στη ζωή της, Κέβιν Αντεργκάρο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο χωριό Άκοβο της Αρκαδίας, παντρευόταν και η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο, περίπου επτά περίπου μήνες, με την γέννηση του μικρού Μάξιμου, στις 13 Μαρτίου.

Έτσι κι εκείνος, "πατώντας" σε αυτό, σχολίασε στα social media μέσα από το InstaStory που ανέβασε την απλότητα της Μαρίας Μενούνος. 

«Τι να πει κανείς για αυτήν την κοπέλα την Μαρια Μενούνος…η Ελληνοαμερικανίδα που ενώ είναι διάσημη στην Αμερική ήρθε κ παντρεύτηκε στην Ελλάδα στο χωρίο της.. πολύ απλά πράγματα χωρίς σεκιουριτάδες κ ψευτογκλαμουριες … σε αντίθεση με τους εγχώριους «σταρ» που κάνουν γαμους δήθεν υπερπαραγωγή … μπράβο σου κορίτσι μου σε συμπαθώ χωρίς να σε γνωρίζω!!!», έγραψε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top