Στον "πόλεμο" με Καπουτζίδη και η Μεσσαροπούλου: Με απείλησε!

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Στην αναφορά που έκανε στο πρόσωπό της ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε το πρωί της Τετάρτης η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος μέσα από τον αέρα του Happy Day, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της επικοινωνίας που είχε με τον ηθοποιό, κάνοντας λόγο για απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από μεριάς του: “Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη. Και βλέπω πως μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο και να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά, θεωρώντας πως είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι με πολύ ωραίο τρόπο, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα απειλητικά και υβριστικά. Με απείλησε πως θα ακολουθήσει νομική οδό. Εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και ούτε πρόκειται να πω”.

Όσο για το πώς αρχίσαν όλα; Το... "κουβάρι" που γίνεται από την Κυριακή στην εγχώρια showbiz ξεκίνησε από το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Εκεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει υπάρξει “διαφορετικό” παιδί με αφορμή την εμφάνιση ενός 15χρονου που παρουσίασε ένα κομμάτι για το bullying.

Ο Ουγγαρέζος «τα έχωσε»... για τα καλά στον Καπουτζίδη

Οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν... viral στα πρωινά προγράμματα της Δευτέρας. Δεν τάχθηκαν, όμως, όλοι υπέρ του σεναριογράφου και παρουσιαστή. Ανάμεσα σε αυτούς - ή μάλλον... πρωτοπόρος - ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που βίωσε με τον ηθοποιό.

Η προσωπική εξομολόγηση του Καπουτζίδη:«Είμαι ένα παιδί διαφορετικό, αλλά…»

Συγκεκριμένα, όταν εργαζόταν στο Mega, ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε λογοκρισία από τον Γιώργο Καπουτζίδη και κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά του. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top