«My Style Rocks»: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παπαδέλη

Τι συνέβη στην παίκτρια;

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στο σημερνό επεισόδιο του «My Style Rocks». Τη στιγμή που οι κριτές τη σχολίαζαν η  Χριστίνα Παπαδέλη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Πιθανότατα, η συγκίνησή της οφείλεται στο γεγονός ότι οι συμπαίκτριές της δεν της έδωσαν τις καλύτερες δυνατές βαθμολογίες. Τότε τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και είναι μια χαρά, όπως είπαν και οι άλλοι, για το θέατρο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι όταν είστε σε έναν διαγωνισμό για στυλ, στυλ είναι όλα. Είναι και η διάθεσή μου, είναι ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, αυτό που βάζω να το περάσω στους άλλους, όχι μόνο σε εμάς τους τρεις, να το περάσεις και στο τηλεοπτικό κοινό. Να περάσεις αυτό που θέλεις να περάσεις… Και όχι να είμαστε εδώ πεσμένοι. Είναι το πιο εύκολο απ’ όλα να είσαι πεσμένος. Κάθεσαι εκεί, σε μια γωνία, στεναχωρημένη. Γιατί σε βλέπω συνέχεια εκεί που κάθεσαι έτσι».

Εκείνη με τη σειρά της εξήγησε με δάκρυα στα μάτια: «Σας εξήγησα στο προηγούμενο επεισόδιο ότι έχω υπόταση. Όταν με βλέπετε να ψιθυρίζω…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top