Δημήτρης Ουγγαρέζος: Στήριξε τον Λιάγκα στον «αέρα» του «Πρωινού» 

Τι είπε η Φαίη

Για πρώτη φορά η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό», πήρε θέση για τα σενάρια που αφορούν τη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει.

«Κρατάω μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το «Είμαστε ένα» το είδα και στους εργαζόμενους και στα στελέχη και σε μια αγωνία για έναν κοινό στόχο που για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν κοινό στόχο μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, κρατάω τα σίριαλ -για μένα αυτό είναι το συν φέτος» είπε το πρωί της Τρίτης η Φαίη.

Παρασκήνιο ΑΝΤ1: Το κρυφτούλι του Γρηγόρη και το "όχι" του Λιάγκα

Και συνέχισε: «Τώρα, από την άλλη, για τον Γρηγόρη και για τον Γιώργο, άσχετα από τις αποφάσεις που παίρνει ένα κανάλι, τα στελέχη, ο οποιοσδήποτε, λάθος ή σωστό, είναι δύο ονόματα που καλώς ή κακώς για να κρίνεις έναν παρουσιαστή τον κρίνεις αντικειμενικά, τον συμπαθείς ή τον αντιπαθείς, βάζεις κάτω στο βιογραφικό τους το τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Έχουν κάνει διαφορετικά πράγματα; Ναι. Έχουν δουλέψει πάρα πολλά χρόνια; Ναι. Το έχουν κάνει με επιτυχία; Ναι. Άρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι».

Αρκετά προβληματισμένος, όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε: «Με συγχωρείτε, μου ήρθαν θύμησες. Γιατί ήμουν μέλος ενός πρότζεκτ πέρυσι και όσο να ‘ναι… Εγώ αυτό που εύχομαι είναι όλο αυτό να έχει μια συνέχεια και φυσικά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Γιώργου και του Γρηγόρη. Ας είμαστε ένα από τον αρχή έως το τέλος. Συγγνώμη, αλλά ήθελα να το πω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top