Παρασκήνιο ΑΝΤ1: Το κρυφτούλι του Γρηγόρη και το "όχι" του Λιάγκα

Όσα έγιναν στην παρουσίαση προγράμματος του Αντ1

Ηχηρές ήταν οι απουσίες από την παρουσίαση του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας! Το star.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο. 

Μεγάλος απών ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μάλιστα την ώρα που γινόταν το event ανέβασε story στο Instagram ότι βρισκόταν για μπάνιο στη Βουλιαγμένη!

Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1 - Δείτε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις

Πληροφορίες, θέλουν τον παρουσιαστή να είναι απογοητευμένος που δεν του έχουν δώσει εκπομπή και τον έχουν στον «πάγο». Παρά τις πιέσεις του καναλιού, αρνήθηκε να δώσει το παρών στο event.

Μάλιστα, στα πηγαδάκια της βραδιάς συζητήθηκε έντονα η απουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος κάποτε ήταν ο αγαπημένος του σταθμού και αναλάμβανε τα μεγαλύτερα projects, όπως το Πρω1νό και το Rising Star!

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε αλλά δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες!

Ο παρουσιαστής μπήκε τρέχοντας στην αίθουσα, αφού είχε ήδη ξεκινήσει η παρουσίαση, προφανώς για να αποφύγει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον περίμεναν για μια δήλωση. Ωστόσο, εκείνος επέλεξε να μην μιλήσει. 

Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης πήγε στην παρουσίαση προγράμματος με την καλή του φίλη και χρόνια συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου.

Απούσα ήταν και η Δούκισσα Νομικού, η οποία παρότι δεν αναμένεται να βρεθεί στο «γυαλί»  πριν το 2019, το συμβόλαιό της παραμένει ενεργό.

Να σημειωθεί ότι τα συμβόλαια και των τριών είναι σε ισχύ. Χθες, ανακοίνωσαν ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου θα αναλάβουν ενεργό δράση από Ιανουάριο. 


 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top