Επιστρέφει το "Λόγω Τιμής" - Δείτε το trailer του remake

Ξανά στους δέκτες μας 20 Χρόνια Μετά

Έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω Τιμής» στο Mega. Και τώρα η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές να συναντιούνται ξανά για να μπουν σε νέες περιπέτειες.

Ο Άλκις Κούρκουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσίευσε ένα συγκινητικό τρέιλερ του remake όπου όλοι οι πρωταγωνιστές - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Νίκη Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Άννα Δημητρακοπούλου - συναντιούνται ξανά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ένας από τους βασικούς ήρωες σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη είχε επιβεβαιώσει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές είχαν συμφωνήσει «επί της αρχής» να γίνει ένα remake της σειράς με τίτλο «Λόγω Τιμής – 20 Χρόνια Μετά», καθώς και το ότι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έγραψε το πρώτο ή μερικά από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, ωστόσο οι συζητήσεις «πάγωσαν» σε αυτό το στάδιο, περίπου ένα χρόνο πριν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top