Greece’s Next Top Model: Πότε κάνει πρεμιέρα – Δείτε το trailer

Αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Greece’s Next Top Model κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Οι φωτογραφίσεις των περιοδικών, τα διαφημιστικά σποτ και τα flash της δημοσιότητας αποτελούν μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα του GNTM.

Ποιες υποψήφιες θα έχουν την προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που κρύβονται πίσω από την τέλεια φωτογραφία μόδας; Πόσα απ’ τα κορίτσια θα καταφέρουν να εφαρμόσουν άψογα τις οδηγίες των κινηματογραφικών συνεργείων και των φωτογράφων σε μια διαφημιστική καμπάνια κάτω από αντίξοες συνθήκες; Και τελικά, ποιες θα καταφέρουν να περπατήσουν με αποφασιστικότητα στην πασαρέλα των ονείρων τους, κάνοντάς τα πραγματικότητα;

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους.

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται οι: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τέσσερα σπουδαία ονόματα της μόδας, καθεμία και καθένας, με τη δική του εντυπωσιακή διαδρομή.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας». Τα καθήκοντά του  έχει αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου.


Πρόκειται για ένα άτομο «κλειδί», το οποίο θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα κορίτσια, συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εξέλιξή τους. Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) μπορεί να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες.

Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top