Greece’s Next Top Model: Τι αποκάλυψαν οι κριτές

Όλα έτοιμα για το Ηράκλειο της Κρήτης στις 10 και 11 Ιουλίου

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει στη συχνότητα του Star και αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling.

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης οντισιόν που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης 10-11/7, οι τέσσερις κριτές βρέθηκαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έδωσαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τέσσερα σπουδαία ονόματα της μόδας, καθεμία και καθένας, με τη δική του εντυπωσιακή διαδρομή αποκάλυψαν τι ετοιμάζουν.

Αρχικά, τον λόγο πήρε η Βίκυ Καγιά η οποία είπε: «Είμαι συγκινημένη και περήφανη που έχω αυτούς τους συνεργάτες.… Τα τελευταία χρόνια στη μόδα πρωταγωνίστριες είναι οι γυναίκες με προσωπικότητα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Έχω φτάσει στη Νέα Υόρκη βάσει προσωπικότητας και όχι βάσει εμφάνισης».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε: «Με ενδιαφέρει να βρούμε ανθρώπους που να είναι χαλαροί. Όσο πιο χαλαρός είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο καλά βγαίνει».

Κλείνοντας, ο Άγγελος Μπράτης είπε: «Η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει μείνει πίσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top