O πιο γρήγορος δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος της Ελλάδας στο Keep Running!

O Γιάννης Παπαδόπουλος εξηγεί πώς συνδυάζει με επιτυχία τις δύο μεγάλες του αγάπες - Μόνο στο Star Web TV

H κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου.

Κάθε Παρασκευή στις 21:30, βλέπουμε μαζί όλη τη δρομική επικαιρότητα της εβδομάδας, εμπνεόμαστε από θρύλους του μαραθωνίου, ακολουθούμε τις πολύτιμες προπονητικές συμβουλές της Μαρίας και συζητάμε με μοναδικούς καλεσμένους, ο καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του ιστορία στον αθλητισμό.

Φτάνουμε σιγά σιγά στον... τερματισμό αυτής της σεζόν και έχουμε στο στούντιο μαζί μας τον πιο γρήγορο δημοσιογράφο και μαραθωνοδρόμο στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μας μιλάει για τη δική του δρομική ιστορία και εξηγεί πόσο δύσκολα συνδυάζονται οι δύο μεγάλες του αγάπες. Η δημοσιογραφία και ο πρωταθλητισμός. Δύο τομείς που απαιτούν αφοσίωση και πολύ χρόνο, αλλά ο ίδιος καταφέρνει και ανταπεξέρχεται με μεγάλη επιτυχία.

Τηλεφωνικά, επικοινωνούμε με τον διοργανωτή του "Ζεύξη Run - Μαρία Πολύζου", κύριο Δημήτρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τον αγώνα και εξηγεί πώς αποφάσισε να δώσει τιμητικά το όνομα της δικής μας Μαρίας.

Και δεν σταματάμε εδώ! Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του "Zagori Mountain Running", κυρία Αρετή Στασινού, μας προσκαλεί, το τριήμερο 20-22 Ιουλίου, να τρέξουμε σε αυτόν τον φανταστικό ορεινό αγώνα.

Τέλος, η Μαρία δίνει πολύτιμες συμβουλές για σωστή ενυδάτωση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρακολουθήστε εδώ τη συνέχεια της εκπομπής και ενημερωθείτε για όλα!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top