Eurovision: "Χάνει" το Ισραήλ τη διοργάνωση;

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, η EBU καλεί τον κόσμο να μη βιαστεί να κλείσει εισιτήρια για τον επόμενο μουσικό διαγωνισμό, ενώ δεν έχει ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του στο Ισραήλ, που ήταν η νικήτρια χώρα.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό και ότι παραμένει ασαφές και το ποια θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό, την ώρα που πληθώρα δημοσιευμάτων κυρίως από το Ισραήλ, που αναφέρουν ότι η Eurovision 2019 θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ, στις 21, 23 και 25 Μαΐου.

Εξάλλου τόσο η Netta τη στιγμή της «στέψης» της ως νικήτριας στη Λισαβόνα, όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας Βενιαμίν Νετανιάχου, όσο και άλλοι αξιωματούχοι του Ισραήλ, ανακοίνωσαν ως τόπο διεξαγωγής της Eurovision 2019 την Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα, όμως με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου «Στη φωλιά των Κου Κου» όλα ξεκίνησαν όταν Ισλανδία, Ιρλανδία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο έστειλαν επιστολή στην EBU "απειλώντας" ότι θα μπουκατάρουν τον επόμενο διαγωνισμό αν τελεστεί στην Ιερουσαλήμ.

Από την πλευρά τους, οι Ισραηλινοί θέλουν πάση θυσία να γίνει ο διαγωνισμός στην Ιερουσαλήμ και έχουν σκεφτεί ως δεύτερη λύση να γίνει στο Τέλ Αβίβ, ενώ αποκλείουν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλη χώρα.

 

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top