Η Kim Kardashian γδύθηκε (ξανά) για να προαναγγείλει έκπτωση στο άρωμά της!

Η Jennifer Lopez προμοτάρει το νέο της single

Mε μια γυμνή φωτογραφία και τις εκρηκτικές της καμπύλες σε πρώτο πλάνο, η Kim Kardashian ενημερώνει το κοινό της ότι το νέο της άρωμα είναι ξανά διαθέσιμο.

Τον ίδιο τρόπο άλλωστε είχε επιλέξει για να το προμοτάρει πριν κυκλοφορήσει. Και όπως φάνηκε η προσπάθειά της έπιασε τόπο αφού εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Το χυμώδες γυμνό κορμί της Kim όμως προαναγγέλλει και έκπτωση 10% σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το μπουκάλι με essence από Kardashian αφού ακόμη και αυτό δημιουργήθηκε με βάση το ίδιο το σώμα της τηλεπερσόνας.

Ακομπλεξάριστη πετάει από πάνω της κάθε ίχνος υφάσματος και προσθέτει μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς της. Η άλλη της πλευρά, της τρυφερής μητέρας συνοδεύει ακόμη ένα post. Τα δύο της παιδιά αγκαλιασμένα στο κρεβάτι ποζάρουν στο φακό.

 

Η Jennifer Lopez προμοτάρει το νέο της single

Ένα άλλο σέξι κορίτσι που ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός, είπε να βάλει κάτι πιο... σεμνό. Τι κι αν το παντελόνι της Jennifer Lopez είναι See Through και διαγράφονται τα πάντα;

Το στυλ της στο βίντεο που ανέβασε η ίδια για να προωθήσει το νέο single “Dinero,” είναι πάνω από όλα σοφιστικέ.

Αφού λοιπόν ξεκουράστηκε φορώντας ένα απλό t-shirt και τα γυαλιά ηλίου της, οι εκατομμύρια θαυμαστές της Λατίνας τραγουδίστριας ανυπομονούν να δουν ξανά  τα ακαταμάχητα λικνίσματά της επάνω στη σκηνή.

Δείτε εδώ ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top