Eurovision 2018: Αποθέωσαν τη Φουρέιρα οι αντίπαλοί της!

Μετά την εμφάνισή της στον Ημιτελικό, είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον διαγωνισμό τραγουδιού

Όλα τα μεγάλα φαβορί του Α’ ημιτελικού της Eurovision στη Λισαβόνα, αποθέωσαν την Ελένη Φουρέιρα, όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή του Altice Arena και τραγούδησε το Fuego!

Η τραγουδίστρια, η οποία προκρίθηκε στον τελικό, δήλωσε ευγνώμων για την υποστήριξη του κόσμου και είπε ότι ελπίζει να φέρει στην Κύπρο το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία της.

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την εμφάνισή της στον Ημιτελικό, είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision, σύμφωνα με τα προγνωστικά, με τις στοιχηματικές εταιρείες να αναπροσαρμόζουν τις αποδόσεις τους.

Το τραγούδι «Fuego» υπογράφουν οι: Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick.

Στη σκηνή, την Ελένη πλαισίωναν άλλα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά).

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018-Ελένη Φουρέιρα: «Λυπήθηκα πολύ που έχασε η Ελλάδα! Είναι η πατρίδα μου!»

Τι φόρεσε

Η τραγουδίστρια φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos Couture, η οποία δημιουργήθηκε από 590.000 κρύσταλλα Swarovski σε ευφάνταστα χρώματα.

Το χαρακτηριστικό αυτής της jumpsuit είναι η στενή γραμμή της και το sexy cut στην κοιλιά που αναδεικνύει τη σιλουέτα της Ελένης. To σύνολο ολοκληρώθηκε με πέδιλα Tsakiris Mallas.

Την επιμέλεια του styling έχει ο Μάρκος Ανδριώτης, το make-up επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουνζής, ενώ το hair styling ο Χρήστος Μπαϊραμπάς.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top