Eurovision 2018-Ελένη Φουρέιρα: «Λυπήθηκα πολύ που έχασε η Ελλάδα! Είναι η πατρίδα μου!»

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στη συνέντευξη τύπου

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision βρέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα, μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα!

Η τραγουδίστρια, η οποία προκρίθηκε στον τελικό, δήλωσε ευγνώμων για την υποστήριξη του κόσμου και είπε ότι ελπίζει να φέρει στην Κύπρο το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία της:

«Λυπήθηκα τόσο πολύ για αυτό και για τις άλλες χώρες, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και εύχομαι πραγματικά να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ειλικρινά.»

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια έκανε αυτή την δήλωση για την Ελλάδα, μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει, σχετικά με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου και έδειχνε την Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό, σύμβολο της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK, που πιστεύει στην «Μεγάλη Αλβανία». 

Όσο για το αν νιώθει ότι η νίκη πλησιάζει, απάντησε:

«Ω Θεέ μου… Νιώθω ήδη νικήτρια! Ότι συμβαίνει στη ζωή μου είναι υπέροχο, οπότε είτε νικήσω, είτε όχι για εμένα είναι το ίδιο! Ειλικρινά το εννοώ αυτό…»

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Έβαλε «φωτιά» η Ελένη Φουρέιρα

Στο τέλος η τραγουδίστρια, τραγούδησε το ρεφρέν του «Fuego» και το κοινό στη συνέντευξη τραγούδησε μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision!

Όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, η Κύπρος θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού στο δεύτερο μισό της βραδιάς. Η ακριβής θέση θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την διεξαγωγή του β’ ημιτελικού, το βράδυ της Πέμπτης (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα προκύψουν άλλοι δέκα φιναλίστ.

Ο τελικός της 63ης Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα διαγωνιστούν οι είκοσι χώρες από τους δύο ημιτελικούς, οι λεγόμενοι Big 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια (Πορτογαλία).

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top