Τι απαντάει η Φουρέιρα για τον "αλβανικό αετό"

Τι είπε αποκλειστικά στο Star.gr συνεργάτης της/ Νέα ενημέρωση: 03-05-2018 20:34

Στη Λισαβόνα γίνεται χαμός με το όνομά της, γιατί όπως όλα δείχνουν θα βάλει "Fuego" στη σκηνή της Eurovision, στο Altice Arena. Στην Ελλάδα, όμως, η θύελλα είναι μεγαλύτερη. Κι αυτό, λόγω της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου και δείχνει την Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό, σύμβολο της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK, που πιστεύει στην «Μεγάλη Αλβανία».  

Το star.gr επικοινώνησε με τη Λία Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα από τη δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας και φετινής εκπροσώπου της Κύπρου στον Ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό. 
 
"Το σύμβολο που έκανε μαζί με τον φετινό Αλβανό εκπρόσωπο είναι από την αλβανική σημαία. Είναι το σύμβολο της χώρας στην οποία έχει γεννηθεί και τίποτα παραπάνω" δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr και πρόσθεσε "Το ίδιο σύμβολο το έχει κάνει στο παρελθόν η Rita Ora και η Dua Lipa, που έχουν επίσης Αλβανική καταγωγη".
 
"Δεν έχει κάτι κακό η σημαία μιας χώρας", συνέχισε η συνεργάτιδα της που αυτή τη στιγμή είναι μαζί της στην Λισαβόνα. Και συμπλήρωσε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει θέμα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει λόγος. Η Ελένη έχει φωτογραφηθεί και με άλλους εκπροσώπους χωρών, μαζί με τις σημαιες τους, όχι μονο με τον Αλβανό εκπρόσωπο. Είναι κακό για την Ελλαδα μας να ακούγονται τέτοια πράγματα και να φαινόμαστε ρατσιστές".
 
 

Η Dua Lipa, τραγουδίστρια παγκόσμιας εμβέλειας Βρετανοαλβανικής καταγωγής, σχηματίζει με τα χέρια της τον Αλβανικό αετό

"Δεν έχει κάτι κακό η σημαία μιας χώρας", συνέχισε ο συνεργάτης της που αυτή τη στιγμή είναι μαζί της στην Λισαβόνα. Και συμπλήρωσε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει θέμα. Δεν υπάρχει λόγος. Έχει φωτογραφηθεί και με άλλους εκπροσώπους χωρών, όχι με τον Αλβανό εκπρόσωπο. Είναι κακό για την χώρα μας να ακούγονται τέτοια πράγματα και να φαινόμαστε ρατσιστές".

Παρά τις αντιδράσεις στα social media, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει απερίσπαστα τις πρόβες της, αγωνιώντας μόνο για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision. Η φετινή συμμετοχή της Κύπρου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. 

"Όλοι έχουν τρελαθεί μαζί της εδώ. Πάμε πολύ καλά κι όλοι οι δημοσιογράφοι την αγαπούν" δήλωσε συνεργάτης της από τη Λισαβόνα. 

Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στα γραφεία στοιχημάτων, μιας και η Φουρέιρα μετά την πρώτη της πρόβα, "σκαρφάλωσε" στην 7η θέση των προγνωστικών. Μάλιστα, στο σύνολο των δέκα χωρών που θα προκριθούν από τον ημιτελικό η Κύπρος φιγουράρει στην τρίτη θέση!

Πάρτε μια γεύση από το τι έγραψαν οι χρήστες του twitter για την εν λόγω φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα:

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top