Eurovision 2018: Η Φουρέιρα άφησε τον αλβανικό αετό και έπιασε τις βλεφαρίδες της!

Ρεσιτάλ προπαγάνδας από την αλβανική αποστολή

Δεν έλειψαν οι προκλήσεις στον χθεσινό ημιτελικό της Εurovision από την αλβανική αποστολή. Ο τραγουδιστής για άλλη μια φορά έριξε λάδι στη φωτιά.

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τα φτερά της για τον τελικό, έκοψε όμως εκείνα των Αλβανών εθνικιστών. Δεν έριξε νερό στον μύλο της προπαγάνδας και  προτίμησε να ασχοληθεί με τις βλεφαρίδες της.

«Νιώθω τόσο συγκινημένη θα βγάλω τις βλεφαρίδες μου», είπε η Ελένη Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.  

Ο Αλβανός εκφωνητής περίμενε κάτι περισσότερο και απογοητεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν είπε ένα ευχαριστώ στα Αλβανικά».

 

Ρεσιτάλ προπαγάνδας από την αλβανική αποστολή στην Eurovision

Όμως από όρια δε φαίνεται να ξέρει  ούτε η Αλβανική αποστολή. Την ώρα της ψηφοφορίας "φτερούγισε" ο αετός της Μεγάλης Αλβανίας. Γιατί όμως η φαινομενικά αυτή αθώα χειρονομία αποτελεί απειλή για τους γείτονες των Αλβανών;

Ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής, Άγγελος Συρίγος εξήγησε μιλώντας στο Star: «Είναι ενα προκλητικό κάλεσμα των Αλβανών. Σχηματίζουν με τα χέρια τους τη Μεγάλη Αλβανία».

Χάρη στον αλβανικό αετό ο Αλβανός τραγουδιστής,  Eugent Bushpepa πέτυχε τον σκοπό του και πέρασε στον τελικό της Εurovision. «Έσπασε» το στάδιο για την ανατρεπτική εμφάνιση του Ισραήλ.

Η χαριτωμένη Νetta που θυμίζει περισσότερο γκέισα παρα Ισραηλινη , με το ανατρεπτικό της στυλ ξεσήκωσε το κοινό στο Altice Arena.Λίγο η  ιδιαίτερη χορογραφία της, λίγο το ροζ μαλλί και οι κραυγές των χορευτριών της και το Ισραηλ κέρδισε  δικαιωματικά μια θέση στον τελικο .

 

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Στον τελικό του Σαββάτου θα δουμε επίσης:

Την Αυστρία, το εντυπωσιακό φόρεμα της Εσθονίας αξίας 65.000 ευρω, την Λιθουανία,τον Τσέχο σωσία του Ματ Ντειμον και τις Βουλγαρία, Φιωλανδία και Ιρλανδία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top