Αποκάλυψη Αναγνωστόπουλου: Τι είπε για την αποχώρηση του Σπαλιάρα από το Survivor;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή Survivor και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για την ημέρα που από τον πρώτο κύκλο του Survivor αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η εν λόγω συζήτηση που οδήγησε στην αποκάλυψη ξεκίνησε με αφορμή ερώτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, σχετικά με το αν παρατηρεί κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου, αλλά και το ρόλο που μπορεί να έχουν παίξει σε αυτό οι πληροφορίες που μετέφεραν οι νέοι παίκτες.

«Όλα τους τα είπαν! Εμάς ο Willy μας τα είχε πει χαρτί και καλαμάρι. Εγώ δεν τους κατακρίνω. Είναι πολύ λογικό να πούνε τα πράγματα, αλλά όχι να λένε ότι «δεν είπαμε και τίποτα». Μπορεί κι εμείς να είδαμε κάποιους σε εμάς να άλλαξαν κάποια στιγμή όταν κατάλαβαν ότι κάποιος πουλάει από τις ψηφοφορίες, άλλαξαν» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor 2017, αναφερόμενος και σε έναν καβγά που είχε κάποια στιγμή με τον Πάνο Αργιανίδη προβλέποντας την τελική τετράδα.

Στη συνέχεια, ο Μισθοφόρος όπως έγινε γνωστός, αποκάλυψε πόσο φοβόταν πως ο Γιάννης Σπαλιάρα θα έφτανε κι εκείνος στον τελικό.

«Εγώ φοβόμουν πάρα πολύ με τον Σπαλιάρα στο τέλος. Αφού άμα ρωτήσεις τα παιδιά, το βράδυ πριν πάμε στο Συμβούλιο δεν μιλιόμουν, ήμουν σίγουρος ότι θα φύγω. Ο Σπαλιάρας έκανε χαβαλέ, γιατί ήταν σίγουρος ότι θα μείνει. Έτσι νόμιζε! Όχι επειδή δεν είχε άγχος» είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top