MasterChef: Ο Γιώργος αποχώρησε, αλλά το όνειρό του έγινε πραγματικότητα!

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Γιώργος Φασιλής  έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό! Ο διαγωνιζόμενος «αναμετρήθηκε» με τον Τιμολέοντα, αλλά το πιάτο του είχε αρκετές αστοχίες και έτσι δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα του MasterChef.

O Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε αν επιστρέφει στις κουζίνες οριστικά και τότε εκείνος με τη σειρά του απάντησε: «Θα συνεχίσω να το κάνω από εδώ και πέρα.  Τώρα το μόνο που θέλω είναι να γυρίσω στην οικογένειά μου και να δω την κόρη μου γιατί μου λείπει πάρα πολύ».

«Είθισται να ζητάμε την ποδιά πίσω είναι το διαδικαστικό. Θα σου πω να την κρατήσεις για να σου θυμίζει την επιστροφή σου στις κουζίνες. Θέλω να σου πω πώς μόλις χαλαρώσεις και ευχαριστηθείς το παιδί και γενικότερα τους δικούς σου ανθρώπους να ξέρεις τουλάχιστον από εμένα υπάρχει μια θέση στην κουζίνα μου, Θέλουμε ανθρώπους σαν κι εσένα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Κουτσόπουλο. Φυσικά, και θα είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνω  όταν ηρεμήσω και θελήσω να μπω και πάλι στην κουζίνα», είπε συγκινημένος βλέποντας το όνειρό του (να ασχοληθεί και πάλι με τη μαγειρική) να παίρνει σάρκα και οστά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top