Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Διακοπές με γιοτ και θαλάσσιος τουρισμός - Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Kάθε Τρίτη στις 22:30, ταξιδεύουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό κάθε περιοχής, προβάλλουμε την παράδοση κάθε τόπου, και συζητάμε τα πάντα με Έλληνες παραγωγούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και εκπροσώπους ελληνικών οργανισμών και ιδρυμάτων.

Κάπως έτσι, συνδεόμαστε και επικοινωνούμε με την ελληνική ομογένεια του εξωτερικού και γνωρίζουμε την Ελλάδα στους τουρίστες όλου του κόσμου.

Στην εκπομπή της Τρίτης, 24.04.2018, κάνουμε μία μεγάλη βόλτα σε ελληνικά φεστιβάλ και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Καλεσμένος στο studio, ο γενικός διευθυντής της MACT Γιώργος Καραχρήστος, ο οποίος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το yachting festival και απαντά στις πιο συχνές μας απορίες για τα γιοτ και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε την Πρόεδρο των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας Όλγα Νάσση, ενώ συνδεόμαστε με την Κέρκυρα και τον Αντιδήμαρχο τουρισμού Βασίλη Καββαδία αλλά και τον Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Χαράλαμπο Βούλγαρη και μαθαίνουμε τα πάντα για το Corfu Food and Wine Festival. 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top