Πώς αντέδρασε το φαβορί της Eurovision για την ομοιότητά της με τη Σοφία Βογιατζάκη

«Θέλω πολύ να γνωρίσω τη χαμένη μου αδερφή»

Η Netta Barzilai από το Ισραήλ είναι το φαβορί της φετινής Eurovision. Η τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Αρχικά, ο  Γιάννης Πουλόπουλος τη ρώτησε για το πώς αισθάνεται που το τραγούδι της με τίτλο: «Toy»  είναι εδώ και εβδομάδες πρώτο στα γραφεία στοιχημάτων.

«Ήξερα ότι κάναμε κάτι ιδιαίτερο. Απλά δεν περίμενα αυτή την έκρηξη. Είμαι έκπληκτη. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη, να μην το αφήσω να με αποσπάσει, γιατί πρέπει να δουλέψω πραγματικά πολύ σκληρά για τις ζωντανές εμφανίσεις. Θέλω να είμαι τέλεια», είπε αρχικά.

Όσο για το αν απογοητευτεί αν δεν είναι αυτή η νικήτρια της φετινής Eurovision δήλωσε: «Το Ισραήλ έχει ήδη κερδίσει φέτος. Αυτό που συνέβη όταν επιλέχθηκα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον διαγωνισμό σε ένα reality show που είχε διάρκεια 6 μηνών, αντίστοιχο του The Voice, σημαίνει ότι το Ισραήλ αποδέχτηκε κάτι τόσο διαφορετικό από το συνηθισμένο».

Στη συνέχεια, είπε πως της αρέσουν πολύ τα τραγούδια των εξής χωρών: Της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, της Τσεχίας αλλά και της Ελλάδας.

«Το ελληνικό τραγούδι είναι καταπληκτικό. Λατρεύω αυτή την ενέργεια της Μεσογείου. Το αγαπώ! Είναι καταπληκτικό», ανέφερε και δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την Ελένη Φουρέιρα.

«Η Ελένη Φουρέιρα έχει τραγουδήσει το «Τι κοιτάς» που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ. Άκουσα το τραγούδι της το «Fuego» και είναι καταπληκτικό. Το λατρεύω. Πολύ ωραία ενέργεια.»

Κλείνοντας της ζητήθηκε να σχολιάσει αυτό που σχολιάζουν πολλοί χρήστες των social media  και υποστηρίζουν ότι μοιάζει πολύ με την Σοφία Βογιατζάκη.

Η αντίδραση της Netta ήταν απίστευτη. «Ουάου. Δεν το ήξερα αυτό το όνομα. Θέλω πολύ να γνωρίσω τη χαμένη μου αδερφή».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top