Νίκος Κοκλώνης «Στη φωλιά των Κου Κου»: Η ερώτηση στον Παπαγιάννη μετά το περιστατικό με την Παυλίδου που θα συζητηθεί!

Τι απάντησε μπροστά στην Αγγελική Δαλιάννη;

H κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησαν τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στον Πάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη μετρά το περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο, στην Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών, έχει αλλάξει τη μύτη του, ενώ δήλωσε πως θα κάνει και ότι άλλο υπάρχει.

Στη συνέχεια μίλησε για το ταξίδι με την εκπομπή «Celebrity Travel» που έκανε μαζί με τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάννη μετά το περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο με την Σοφία Παυλίδου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη για την τιμή που μου έκαναν να ταξιδέψουν μαζί μου μετά το περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο με την Σοφία Παυλίδου και να μου μιλήσουν. Ο Μάνος ήταν διστακτικός και πίσω από τις κάμερες δεν μου μιλούσε, τον έβλεπα που στεναχωριόταν», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για κάτι που θα συζητηθεί μετά την προβολή της εκπομπής.

«Τον ρώτησα για κάτι που ακουγόταν και κανείς δεν τον είχε ρωτήσει. Τι ήταν αυτό; Αν έτρεχε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Παυλίδου και συνέβη όλο αυτό. Απάντησε μπροστά στην Αγγελική και στη συνέχεια εκείνη αποκάλυψε πώς ένιωθε με όλη αυτή την κατάσταση τόσο καιρό».

Κλείνοντας πρόσθεσε πως όταν ταξίδεψε στην Κούβα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωστηροπούλου όλοι τη φώναζαν «James Bond Girl».

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top