Η εκπομπή "H Ελλάδα στην καρδιά μας"... ταξιδεύει στην Τήνο και στις Μικρές Κυκλάδες!

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 22:30, ο Μπάμπης Πετράκης φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στον ελληνισμό του εξωτερικού αλλά και στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Μαγικά τοπία, παράδοση, ξενάγηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και άμεση επικοινωνία με τους Έλληνες του εξωτερικού συνθέτουν την... γαλανόλευκη παλέτα της εκπομπής.

Αυτή την εβδομάδα, ταξιδεύουμε στην Τήνο και στις Μικρές Κυκλάδες, παρέα με την Αντιδήμαρχο τουρισμού Τήνου, την κυρία Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου, και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδων, τον κύριο Πασχάλη Συρίγο.

Σε ζωντανή σύνδεση, φιλοξενούμε τον Σπύρο Δαφνή, συνιδρυτή του "Olive Fabrica" και παραγωγό του ελαιολάδου "The Governor".

Η Τήνος είναι αποκλειστικά θρησκευτικός προορισμός;

Ποιες είναι οι άγνωστες και ανεξερεύνητες ομορφιές του νησιού;

Γνωρίζετε για το πιλοτικό πρόγραμμα δημιουργίας συνεργατικών επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα σε δύο μικρά κυκλαδονήσια;

Εσείς, έχετε δοκιμάσει το λάδι "The Governor", το οποίο, έπειτα από έρευνες, αποδείχτηκε πως συμβάλλει στην καταπολέμηση του Αλτσχάιμερ;

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top