To trailer του νέου κύκλου του House of cards χωρίς τον Kevin Spacey

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του STAR

Μπορεί η πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο φθινόπωρο, όμως ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την τελευταία σεζόν του θρυλικού πλέον House of Cards.

Οι λάτρεις του πιο γνωστού και πετυχημένου σήριαλ περιμένουν με αγωνία γιατί ο μέχρι τώρα πρωταγωνιστής Κέβιν Σπέισι δεν θα βρίσκεται στη θέση του.

Έχουμε περάσει στην «μετά - Σπέισι» εποχή, καθώς ο μέχρι πρότινος πρωταγωνιστής, ο Κέβιν Σπέισι αποπέμφθηκε κακήν κακώς από το πρότζεκτ μετά τις απανωτές καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος νεαρών αντρών συναδέλφων του. Πλέον ο θρυλικός Φρανκ Άντεργουντ, ο δολοπλόκος πολιτικός που μιλούσε απευθείας στους τηλεθεατές του, είναι απών...

Το πρώτο trailer για την έκτη και τελευταία σεζόν του «House of Cards» -το πρώτο χωρίς τον Κέβιν Σπέισι- κυκλοφόρησε στη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών Βραβείων Όσκαρ.   

Το teaser ξεκινά με τη βαβούρα του Λευκού Οίκου, με την κάμερα να κινείται ανάμεσα στους διαδρόμους, πριν καταλήξει στο Οβάλ Γραφείο.   

Κι εκεί αντί για τον Frank Underwood, βλέπουμε την Claire Underwood (Ρόμπιν Ράιτ), που κοιτάζοντας προς την κάμερα λέει: «We're just getting started» [σ.σ. Μόλις αρχίσαμε].  

Το τρέιλερ διάρκειας μερικών δευτερολέπτων ανέβηκε από το Netflix στο youtube το βράδυ της 4ης Μαρτίου, την νύχτα της απονομής των 90ών βραβείων Όσκαρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top