Αντώνης Κανάκης: Με τους ίδιους συνεργάτες και στη δεύτερη εκπομπή

Όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη "Φωλιά των Κου Κου"

Με τους ίδιους συνεργάτες και στη δεύτερη εκπομπή θα βρίσκεται ο Αντώνης Κανάκης, όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ant1, ο παρουσιαστής από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα στη Late Night ζώνη, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη , ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή. 

Θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top