Full in love η Τζένη Μελιτά: «Ο Σπύρος είναι ο άντρας της ζωής μου»

Συγκατοικεί με τον αγαπημένο της και μιλάει για όλα

Full in love η Τζένη Μελιτά

Η Τζένη Μελίτα είναι ευτυχισμένη, είναι ερωτευμένη και… «στάζει μέλι» για τον σύντροφό της κάθε φορά που μιλάει για εκείνον. Με Σπύρο Μαργαρίτη, ήδη συγκατοικούν και έχουν κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

«Ναι! Και δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή, όταν μου πρότεινε να συγκατοικήσουμε και είπα το «ναι». Είναι υπέροχο να επιστρέφεις έπειτα από μια εξαντλητική ημέρα σπίτι σε μία τόσο ζεστή αγκαλιά. Γενικά, είναι υπέροχο που φροντίζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλο» τόνισε στην Real.

-Τι σε γοήτεψε σε εκείνον;

«Ο Σπύρος είναι ένας άντρας ευγενικός, περιποιητικός, πανέξυπνος, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, μαγειρεύει τρομερά, με κάνει να νιώθω απόλυτη ασφάλεια και είναι και κούκλος, Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Με λίγα λόγια, -και δεν υπερβάλλω όταν το λέω- είναι ο άντρας της ζωής μου»

-Γι' αυτό σε είδαμε και ντυμένη νύφη, κάνοντας ανοιχτή πρόταση στον αγαπημένο σου;

«Εντάξει, σίγουρα κάποια πράγματα λέγονται και χιουμοριστικά! Ομως, δηλώνω όντως έτοιμη γι' αυτό το βήμα, μένει να γίνει η κίνηση, θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά δεν είμαι μόνη μου. Δεν αποφασίζω και για τους δύο»

-Θα έπαιρνες εσύ την πρωτοβουλία να κανείς πρόταση;

«Είμαι παραδοσιακό κορίτσι, θέλω τα πράγματα να γίνουν σαν μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή. Αν δεν γίνει στο «Πρωινό», έστω να γίνει στο Παρίσι, πάνω στον Πύργο του Άιφελ!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top