Νομικού - Οικονομάκου - Χρουσαλά γέμισαν το Instagram... έρωτα!

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media

Νομικού - Οικονομάκου - Χρουσαλά Instagram Βαλεντίνος

Είναι ερωτευμένος και μιας και το "επιβάλλει" η ημέρα δείχνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τις βρίσκει.. μέσα στα μέλια!

Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, την Αθηνά Οικονομάκου, την Μαριέττα Χρουσαλά και την Ρούλα Ρέβη που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φιλους φωτογραφίες με το άλλο τους μισό.

«Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ'αγαπώ έχοντας και ένα καλό...άλλοθι!» έγραψε η Δούκισσα Νομικού για τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ στην ανάρτησή της η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και γράφει «It was always you. (Ήσουν πάντα εσύ)».

 

Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ'αγαπώ έχοντας και ένα καλό...άλλοθι! #crazyinlove #happyvalentines #love #myman #myrockstar Hey, εσείς ωστόσο μην ξεχνάτε πως σήμερα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα φανταστικό κινητό από την @huaweimobilegr @huaweimobile ! Ανεβάστε μια φωτογραφία με τον πιο γλυκό σας εθισμό, την μεγαλύτερη σας αγάπη στο διαγωνισμό της Huawei στο Facebook! Μπείτε στην εφαρμογή: https://poststickersapps.com/newapp/pub/Huawei_GR  ανεβάστε την φωτογραφία σας με αυτόν ή αυτή που λατρεύετε και με το δικό σας μήνυμα αγάπης!  Μην ξεχάσετε να την κοινοποιήσετε στο προφίλ σας με το hashtag #AddictedToYou. Το πιο δημιουργικό post θα κερδίσει το νέο κινητό της Huawei, P Smart!Βιαστείτε, o διαγωνισμός τελειώνει απόψε!!! #loveisintheair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

 

It was always you.. #foreverandalways #HappyValentinesDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

 

Μέσα στα μέλια και η ανάρτηση της πρώην Σταρ Ελλάς, Μαριέττας Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύ αγαπάει τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, με τον οποίο έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά!

 

 

 

Love you every day more and more#love#husband#valentines

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

 

Στο ίδιο... παθιασμένο κλίμα και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη που έγραψε «Love you more and more. (Σ' αγαπώ όλο και περισσότερο)» κι έδειξε ότι γιορτάζει κι εκείνη τον Άγιο Βαλεντίνο με τον σύζυγο της Αποστόλη Τότσικα.

 

Love you more and more... @apostolis_totsikas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rrevi (@rrevi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top