Ο Τom Cruise σε… επικίνδυνες αποστολές!

Το ατύχημα που έγινε viral

Έχετε όρεξη για καθαρή, ανόθευτη περιπέτεια; Ξεχάστε τους υπερ-ήρωες με μπέρτες, μάσκες και κολάν και υποδεχτείτε τον κινηματογραφικό Ithan Hant. Οι Επικίνδυνες Αποστολές είναι και πάλι εδώ με την 6η ταινία της σειράς που έχει τίτλο Mission Impossible: Fall Out.  

Ο Τom  Cruise επιστρέφει με αέρα James Bond, με στυλ Jason Born αλλά και με τα δικά του δυναμικά στοιχεία γοητείας και αδρεναλίνης!

To film έχει και κοσμοπολίτικο φόντο αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Παρίσι, Ινδία, Νεα Ζηλανδία, Νορβηγία.

 Το ατύχημα που έγινε viral

Μπορεί ο χολιγουντιανός σταρ να μην κάνει την διαφορά στην υποκριτική όμως είναι από τους ελάχιστους που ζει τους ρόλους στο max. Ο Cruise νομίζει πως είναι κασκαντέρ. Ασταμάτητος πραγματοποίει μόνος του τις δύσκολες έως ακροβατικές σκηνές.   

Στο φιλμ «Mission Impossible: Fall Out»,  μια άτσαλη κίνηση και ένας λάθος υπολογισμός ήταν αρκετά για να σπάσει το πόδι του, όπως βλέπουμε εδώ…Ο ηθοποιός συνεπής στους συνεργάτες του συνέχισε το γύρισμα.

Η είδηση έκανε τον  γύρo των media και οι παραγωγοί αξιοποιώντας τον θόρυβο προσέθεσαν την αυθεντική σκηνή στο φιλμ αλλά και στο τρέιλερ, με αποτέλεσμα να γίνει το απόλυτο viral.

Από την 'Ελγκα Νταϊφά

Δείτε το βίντεο

Παρακολουθήστε ολόκληρο το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ΕΔΩ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top