Γρηγόρης Αρναούτογλου για Κατερίνα Κόκλα: Ποτέ δε θα πω κάτι αρνητικό για την μητέρα του παιδιού μου

Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του για τον χωρισμό τους

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Κόκλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και μίλησε  πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με τον Γρηγόρη χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο. Το timing που το ανακοίνωσε ήταν δική του απόφαση, εγώ δεν πήρα καμία θέση. Ήμασταν ήδη χωρισμένοι.Ήταν λίγο δύσκολο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκτίθεμαι στα ΜΜΕ, οπότε δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ συναισθηματική και όταν ακούω διάφορα, στενοχωριέμαι πολύ. Δεν ήθελα να γίνει ευρέως γνωστό, γιατί δεν μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά και να με ρωτάνε όλοι αν έχω χωρίσει ή όχι. Νομίζω πως δεν αφορά κανέναν τι κάνω μέσα στο σπίτι μου. Ξέρω πως όταν είσαι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, θα συζητηθεί κάτι παραπάνω. Αλλά εγώ από την αρχή της σχέσης μας δεν είχα δώσει βάση στο επάγγελμά του. Εγώ δεν είχα δίπλα μου τον Αρναούτογλου. Εγώ είχα σχέση με τον Γρηγόρη».

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» συνάντησε  τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός και αρκέστηκε στο να κάνει την παρακάτω δήλωση:  «Έχω ένα παιδί που το αγαπάμε πολύ. Ποτέ στη ζωή μου δεν θα πω τίποτα αρνητικό για τη μητέρα του παιδιού μου. Όταν υπάρχει ένα παιδί θέλει μόνο αγάπη και θέλει κατανόηση. Οπότε δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία ούτε να σχολιάσω, ούτε να έλεγα κάτι αρνητικό για τη μητέρα του παιδιού μου. Ποτέ μα ποτέ!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top